Redactia.ro
Home » Monden » Primul cuplu de la Survivor 2024, de pe Pro TV | Faimosul i-a furat inima Războinicei și i-a trimis pupici de față cu toți colegii

Primul cuplu de la Survivor 2024, de pe Pro TV | Faimosul i-a furat inima Războinicei și i-a trimis pupici de față cu toți colegii

GALERIE FOTO (7)

În ultima ediție a show-ului fenomen „Survivor România All Stars”, telespectatorii au fost martorii unei surprize de proporții, atunci când Zanni și Maria Lungu, doi concurenți apartenenți la echipe diferite, au fost surprinși într-o apropiere neașteptată. Filmările realizate de Pro TV  au capturat momentul tensionat în care fostul protejat al lui Alex Velea și câștigătorul sezonului 2 au demonstrat o apropiere surprinzătoare.

Competiția din Republica Dominicană poate scoate la iveală lucruri neașteptate și sentimente pe care mulți nu le credeau posibile. Zanni este cel care pare că a făcut prima cucerire în acest sezon, după numai o săptămână în junglă. Cea care i-a căzut cu tronc este nimeni alta decât Maria Lungu o blondă sexy din echipa adversă.

Zanni și Maria Lungu, primul posibil cuplu de la Survivor 2024

Joi seară a avut loc un nou meci între cele două triburi, iar Războinicii au câștigat detașat cu scorul de 5-1. Astfel, aceștia și-au asigurat un set de pescuit care îi va ajuta în tabără. După înfrângere, Zanni a mers pe plajă la Maria Lungu, cu care a schimbat câteva vorbe.

Camerele de filmat au surprins chimia dintre cei doi, dar și momentul în care Războinica i-a înmânat pălăria pe care o purta, cu rugămintea de a o păstra doar pentru el.

„Să nu o dai la nimeni, bine?”, a spus Maria Lungu, moment în care Zanni i-a confirmat că nu va face acest lucru.

Imediat Războinicii au început să își dea coate și să se gândească la faptul că fostul protejat al lui Alex Velea ar râvni la frumoasa blondină din echipa lor. Faimosul a zâmbit triumfător în fața tuturor, confirmând că i-a furat inima adversarei sale.

„Ai furat și șapca, și inima, și tot?”, este întrebat Zanni. Iar concurentul răspunde: „Da”.

Zanni i-a trimis pupici Mariei Lungu la consiliul de eliminare

În cadrul emisiunii de joi, 18 ianuarie 2024, telespectatorii au fost martorii unui moment cu totul special. Zanni, câștigătorul sezonului 2, i-a luat apărarea Războinicei, Maria Lungu, după ce aceasta a fost criticată aspru de colegi pentru performanțele sale pe traseu. Într-un moment tensionat, Iancu Sterp a catalogat-o pe coechipiera drept slabă pe traseu, declanșând un schimb de replici și acuze între concurenți.

Într-un gest neașteptat, Zanni a trimis pupici concurentei sale, Maria Lungu, în semn de sprijin și apreciere. Acest gest surprinzător a stârnit un zâmbet larg pe chipul Războinicei.

„Sunt obișnuit că vrea lumea să vorbească cu mine. Noi ne știm de acasă. După ce am cunoscut-o, am aflat că e fată bună, are principii bune. Ea trebuie să exteriorizeze mai bine ceea ce simte. Bafta, sora mea!”, a spus Zanni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: