Redactia.ro
Home » Știri » Primul deces confirmat în Marea Britanie

Primul deces confirmat în Marea Britanie

Primul deces confirmat în Marea Britanie

Primul deces confirmat în Marea Britanie. O femeie în vârstă de 70 de ani a murit în Marea Britanie din cauza noului virus COVID-19.

Primul deces confirmat în Marea Britanie

Conform Digi24, o femeie în vârstă de 71 de ani tratată în spitalul Royal Berkshire din Marea Britanie a murit din cauza coronavirusului. Aceasta s-a infectat în Marea Britanie și nu a fost plecată în nicio țară afectată. Autoritățile încearcă acum să verifice persoanele cu care aceasta a intrat în contact.

116 de persoane din Marea Britanie au fost diagnosticate cu coronavirus, în creștere cu peste 30 în 24 de ore.

Purtătorul de cyvânt al prim-ministrului a declarat că este posibil ca virusul să se răspândească considerabil. Spitalul Alder Hey din Liverpool a confirmat că un copil a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

7 pacienți din România infectați cu noul virus, trei dintre pacienți s-au vindecat

Joi seara a fost confirmat un alt caz de coronavirus în România. Este vorba despre o fată în vârstă de 16 ani, colegă de clasă cu tânărul depistat cu noul virus din Timișoara.

Ministerul de Externe a anunțat joi că o femeie de cetățenie română din Italia, a fost infectată cu coronavirus. Aceasta locuiește în Lombardia, și este primul român din Italia diagnosticat cu COVID-19. Femeia prezintă simptome ușoare și este izolată la domiciliu.

Trei dintre pacienții diagnosticați cu coronavirus din România au fost declarați videncați. Prima persoană infectată este din Gorj și a fost declarată vindecată, iar ceilalți doi pacienți, o femeie în vârstă de 38 de ani și un bărbat în vârstă de 48 de ani din Timișoara, au fost declarați vindecați.

Mutația coronavirusului

Medicul Alexandru Rafila a anunțat joi, într-o conferință de presă că acest virus s-a transmis de un liliac, dar intermediarul care a contactat omul a fost un animal. Președintele Societății Române de Microbiologie a declarat că momentan se fac cercetari pentru a se afla dacă sunt două virusuri diferite sau nu.

Cu siguranță a fost cu transmitere de la animal la om. Studiul arată că a fost de la liliac, dar a mai existat o gazdă intermediară și e foarte importantă pentru că strategia autorităților de sănătate publică se referă la întreruperea lanțului de transmitere„, a precizat Rafila.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: