Redactia.ro
Home » Știri » Primul lider politic care și-a anunțat candidatura la prezidențialele din 2024

Primul lider politic care și-a anunțat candidatura la prezidențialele din 2024

prezidențiale

Victor Ponta nu renunță la visul său, acela de a deveni președinte al României. Liderul Pro România și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din 2024.

Fostul premier a mai candidat la Președinția României în 2014. A pierdut însă în turul al doilea în fața actualului președinte, Klaus Iohannis. Avea șansa să candideze și anul trecut, dar a preferat să îl sprijine, împreună cu partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, pe candidatul independent Mircea Diaconu la turul 1 al scrutinului.

Liderul Pro România a mărturisit în aprilie anul trecut că va candida la alegerile prezidențiale din 2024 și că se va folosi de experiența candidaturii din 2014. Mă pregătesc de prezidențiale învățând din ceea ce am greșit în 2014, făcând lucrurile mai bine și fiind de partea bună a lucrurilor”, a spus Victor Ponta, potrivit digi24.ro. Victor Ponta este primul lider politic care și-a anunțat intenția de a candida pentru cea mai înaltă poziție din stat.

Victor Ponta a pus ochii și pe funcţia de primar general al Capitalei

Surse din partidul său au dezvăluit că Victor Ponta intenţionează să candideze din partea Pro România la funcţia de primar general al Capitalei. „Este o informaţie de la o sursă – un foarte bun prieten. Mi s-a părut o idee bună”, a declarat sociologul Marius Pieleanu la un post de televiziune.

Sociologul este de părere că o posibilă candidatură a lui Victor Ponta ar urca partidul pe care îl conduce foarte mult cel puţin în Bucureşti şi l-ar face un jucător important pe scena politică din România. „Ar fi o soluţie foarte bună care ar fi un exerciţiu pentru marea confruntarea care va avea loc în 2024”, a precizat Pieleanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: