Redactia.ro
Home » Știri » Primul mesaj al lui Ștefan Bănică Jr. după moartea Cristinei Țopescu

Primul mesaj al lui Ștefan Bănică Jr. după moartea Cristinei Țopescu

primul mesaj al lui Ștefan Bănică Jr.

Moartea Cristinei Țopescu a căzut ca un trăsnet pentru toți cei apropiați ei. Printre cei afectați de trecerea în neființă a jurnalistei s-a numărat, desigur, și Ștefan Bănică Jr. Care a fost primul mesaj al lui Ștefan Bănică după moartea Cristinei Țopescu.

Primul mesaj al lui Ștefan Bănică Jr. după moartea Cristinei Țopescu

Deși relația lor s-a încheiat furtunos, sentimentele ce i-au unit nu au fost uitate. Celebrul cântăreț a postat un ultim omagiu în amintirea fostei sale iubite. Iată, așadar, care a fost primul mesaj al lui Ștefan Bănică Jr. după moartea vedetei TV.

Mi-e foarte greu sa scriu aceste randuri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. A fost omul alaturi de care am trait una dintre cele mai frumoase si intense perioade din viata mea. Drum lin printre ingeri! Vei avea intotdeauna un loc special in sufletul meu.”, a scris Ștefan Bănică Jr. pe contul personal de Facebook.

 

Cât a durat relația lor amoroasă

 

Cristina Țopescu a fost o persoană discretă cu viața personală, iar puțină lume știe că a avut o relație cu Ștefan Bănică jr. la începutul anilor 90. Povestea lor de iubire a durat aproape cinci ani și păreau făcuți unul pentru celălalt. Însă nu a fost așa. Au existat zvonuri că ar fi avut de-a face cu crize de gelozie din partea lui Ștefan, iar după mulți ani Cristina Țopescu s-a hotărât să spună adevărul.

La început, Cristina Țopescu a spus ca relația ei cu Ștefan a fost cea mai pasională și că știe că a iubit-o foarte mult. Din păcate, erau prea tineri și nu au reușit să continue împreună oe drumul vieții. La rândul lui, Ștefan Bănica Jr. a mărturisit că prezentatoarea de știri va ocupa mereu un loc în sufletul lui și că îi va lega o relație de prietenie.

Citește și Cristina Țopescu și Ștefan Bănică jr. – o poveste de dragoste pasională

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini