Redactia.ro
Home » Știri » Primul mesaj din partea clanului Duduianu! Ce au scris rudele lui Emi Pian pe Facebook

Primul mesaj din partea clanului Duduianu! Ce au scris rudele lui Emi Pian pe Facebook

Ciprian Pian

Clanul Duduianu rupe tăcerea după moartea liderului lor. Fratele bărbatului ucis cu sânge rece a postat un mesaj pe contul de Facebook. Ce rugăminte a avut pentru cei care l-au cunoscut pe Emi Pian și care se vor prezenta la priveghi în următoarele zile.

Fratele lui Emi Pian rupe tăcerea

Laurențiu Duduianu, cunoscut drept Ciprian Pian, a postat pe contul de Facebook un mesaj sfâșietor după moartea fratelui său. Acesta a făcut apel la toți cei care l-au cunoscut pe Emi Pian și care vor să vină să-și ia „la revedere” să o facă într-un mod organizat, dat fiind faptul că suntem în plină pandemie de coronavirus, iar autoritățile au amendat deja peste 50 de persoane de la acest priveghi.

„Anunț important. Vă rugăm din suflet să ne înțelegeți durerea și ținând cont de situația care este cu pandemia, să veniți în grupuri mici de maxim 7 persoane! Vă așteptăm pe toți care vreți să ne fiți alături, cum ne-ați fost și până acum, dar repet să ne organizăm în grupuri mici. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a fost mesajul pus de Ciprian Pian, unul dintre frații interlopului ucis.

Ciprian Pian, devastat de pierderea fratelui său

Ciprian Pian a fost devastat de pierderea suferită, iar imaginile surprinse la priveghiul lui Emi Pian îl arată pe acesta secat de putere. Neputincios în fața morții, Ciprian își plânge fratele neîncetat în vila din Rahova.

Numele lui Ciprian Pian a apărut pentru prima oară în presa din România grație alăturării de ispita Bianca Pop, de la „Insula Iubirii”. Aparent, cei doi au avut o relație pătimașă, cu toate că Ciprian Pian este căsătorit și are copii cu soția lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: