Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Pop, despre înmormântarea lui Emi Pian: „Aș merge. Dacă se întâmplă ceva cu mine…”

Bianca Pop, despre înmormântarea lui Emi Pian: „Aș merge. Dacă se întâmplă ceva cu mine…”

Bianca Pop

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, spune că se teme să participe la înmorântarea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu. Acesta a explicat că suferă foarte mult din cauza morții interlopului, cu care avea o relație de prietenie.

Bianca Pop se teme să meargă la înmormântarea lui Emi Pian

După moartea liderului interlop, Bianca Pop a dezvăluit că erau prieteni foarte buni și suferă din cauza pierderii acestuia, pe care l-a numit „un om bun”. Acum, familia îndoliată se pregătește de înmormântare.

Fosta vedetă de la „Insula Iubirii” spune că se teme să meargă la priveghi, pentru că din cauza scandalurilor în care a fost implicată a supărat mulți oameni, iar cei care sunt la înmormântare ar putea fi deranjați de prezența ei.

Totuși, ea a spus că dacă decide să meagă, va fi din respect.

Bianca Pop, relație de prietenie cu interlopul ucis

„Nu știu ce să fac, m-am certat cu atâta lume. Toată lumea e supărată pe mine. Nu că aș păți ceva. Dacă se întâmplă ceva cu mine, aia e. Aș merge din respect pentru Emi, dacă mă duc poate nu e ok, dacă nu mă duc, iarăși sunt o falsă. De mers aș merge, chiar sunt foarte supărată. Parcă sunt sedată de la tristețe. Am plâns toată ziua am fața zici că e injectată”, a recunoscut Bianca Pop la Antena Stars.

Mai mult, ea a spus că are relații de prietenie cu mai mulți membrii ai clanului Pian, printre care și Ciprian Pian. Mai mult, fosta ispită a avut o relație amoroasă cu acesta, care mai este numit și Laurențiu Pian.

„Am petrecut când am fost cu Ciprian Pian. După aia am păstrat legătura la telefon, mesaje, ne-am sunat. Chiar prietenie. Acum mă afecetează că nu înțeleg de ce oamenii buni pleacă. Chiar nu merita omul ăsta așa ceva”, a mai explicat fosta ispită de la „Insula Iubirii”.

Bianca Pop a fost foarte șocată de moartea lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, care a fost înjunghiat marți dimineața de un membru al unui alt clan de interlopi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: