Redactia.ro
Home » Știri » Primul pacient nu mai are coronavirus! Testul a ieșit negativ

Primul pacient nu mai are coronavirus! Testul a ieșit negativ

GALERIE FOTO (2) Primul pacient nu mai are coronavirus! Testul a ieșit negativ

Primul pacient nu mai are coronavirus! Testul a ieșit negativ. Tânărul de 25 de ani din Gorj care a fost depistat miercuri seara cu coronavirus s-a vindecat! Testul COVID-19 a ieșit negativ.

Primul pacient nu mai are coronavirus! Testul a ieșit negativ

Conform Antena3, pacientul din Gorj care a fost depistat cu coronavirus în noaptea de miercuri spre joi, s-a vindecat de noul virus. Medicii l-au anunțat că vor relua testul mâine. Dacă rezultatul testului va ieși negativ și a doua oară, tânărul va fi externat, fiind declarat nepurtător de virus.

La începutul zilei, autoritățile anunțau că starea tânărului de 25 de ani este bună. Acesta se află internat la spitalul de Boli Infectioase ”Matei Balş”.

”Starea bărbatului din judeţul Gorj depistat pozitiv cu virusul COVID – 19 (coronavirus) şi aflat în carantină la Institutul Matei Balş din Bucureşti este bună.

În continuare acesta nu prezintă simptome caracteristice infectării cu respectivul virus. Bărbatul este monitorizat permanent, supravegheat medical şi izolat total faţă de restul pacienţilor din unitatea medicală”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: