Redactia.ro
Home » Știri » Primul Paște la azil pentru Irinel Columbeanu. Ce și-ar fi dorit în această perioadă fostul milionar de la Izvorani

Primul Paște la azil pentru Irinel Columbeanu. Ce și-ar fi dorit în această perioadă fostul milionar de la Izvorani

Irinel Columbeanu neagă cu fermitate zvonul că le-ar fi cerut cadourile înapoi fostelor iubite. Ce planuri de viitor are fostul om de afaceri, după ce a ajuns la azil: „M-a distrus financiar”

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, se pregătește să petreacă primul său Paște la căminul de bătrâni din Ghermănești, unde locuiește de câteva luni. Această decizie vine în urma unor probleme serioase de sănătate pe care le-a întâmpinat, inclusiv un AVC suferit acum 13 ani, care a lăsat urme.

Recent, Columbeanu a ajuns din nou la spital și a primit interdicții medicale, fiind supravegheat de personalul specializat de la căminul de bătrâni, unde se află în prezent. Cu toate acestea, acest Paște nu va fi lipsit de festivități pentru Irinel. Ion Cassian, patronul azilului, a asigurat că este pregătită o masă specială de sărbătoare, conform nevoilor și restricțiilor medicale ale locuitorilor azilului.

„Organizăm masa de Paște, cu bunătăți. Probabil că o să facem și cu Irinel, îl așteptăm la masă, cu ouă vopsite, miel la cuptor, ciorbă de miel, cozonac, dar în cantități mai mici, pacienții noștri și Irinel nu au voie să mănânce mult, căci sistemul digestiv la persoanele în vârstă nu mai este ca la tinerețe. Avem în permanență un medic nutriționist, care stabilește meniul”, a spus Ion Cassian pentru Playtech.ro.

Ce își dorește Columbeanu de Paște

Irinel Columbeanu nu își dorește doar să se bucure de tradițiile pascale, ci și să vadă familia. Cu toate acestea, medicii i-au interzis să zboare cu avionul, fapt care îi frânează dorința de a-și vedea fiica în această perioadă festivă.

Cu toate că starea de sănătate a lui Columbeanu este bună, el rămâne sub tratament și sub stricta supraveghere a medicilor, care au impus diverse restricții pentru a-i menține sănătatea. Ion Cassian, patronul azilului, a oferit mai multe detalii despre starea lui Columbeanu, subliniind că acesta pare obosit, dar că își ia tratamentul cu disciplină și că azilul oferă un mediu propice pentru îngrijire și socializare.

„Este bine, are tratament, dar nu are voie să călătorească cu avionul, și-ar fi dorit să-și vadă fiica, dar medicii i-au interzis. El pare, așa, la emisiunile de televiziune, mai obosit, dar starea lui de sănătate este bună, și oricum nu iese des din azil, mai merge pe la TV, unde este invitat. La azil, lumea crede că este foarte rău.

Dar, decât să fii bolnav și singur în casă, măcar aici e lume, sunt medici, mâncarea este bună, mănânc chiar și eu, o gust înainte, este stabilită de medici, pentru fiecare boală a pacienților. Românii se sperie de azil, dar în Occident nu este deloc așa.

Chiar și milionarii din America, de la o vârstă, își părăsesc vilele și merg la cămine de bătrâni, unde socializează, sunt seri de vals, concursuri potrivite vârstei”, a mai spus patronul căminului de bătrâni.

Acesta a adus în discuție și perspectiva asistenței pentru vârstnici în țările occidentale, menționând că și milionarii din America aleg să petreacă ultimii ani din viață în cămine de bătrâni, unde se organizează activități adaptate vârstei și există o atmosferă prietenoasă.

„Emoțiile mele sunt la fel de mari ca și ale ei”

Chiar dacă Irinel Columbeanu nu va petrece Paștele alături de fiica sa, Irinuca, acesta a anunțat cu entuziasm că aceasta îl va vizita în luna iunie. Amândoi sunt nerăbdători să se reîntâlnească după o perioadă lungă de timp.

„Irina va veni să mă vadă, după data de 15 iunie. Emoțiile mele sunt la fel de mari ca și ale ei. Nu știu cât va sta și unde va locui. Eu abia aștept să ne întâlnim”, a declarat Irinel Columbeanu, în exclusivitate pentru cancan.ro.

Emoțiile legate de întâlnirea cu fiica sunt puternice pentru Columbeanu, care așteaptă cu nerăbdare această revedere și speră să aibă parte de momente frumoase împreună.

Astfel, chiar dacă se confruntă cu provocări de sănătate și restricții, Irinel Columbeanu continuă să își păstreze speranța și optimismul, așteptând cu nerăbdare să se bucure de fiecare moment alături de cei dragi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: