Redactia.ro
Home » Știri » Primul soț al Mihaelei Rădulescu, despre trecutul divei. Ce spunea Bogdan Rădulescu despre despărțirea celor doi

Primul soț al Mihaelei Rădulescu, despre trecutul divei. Ce spunea Bogdan Rădulescu despre despărțirea celor doi

Primul soț al Mihaelei Rădulescu. Sursă foto: Instagram

Primul soț al Mihaelei Rădulescu s-a stins din viață în primele zile ale anului 2023. Omul de afaceri a pierdut bătălia cu cancerul pancreatic la vârsta de 56 de ani. A fost înconjurat de câțiva prieteni apropiați care au povestit pentru Click.ro despre momentele dificile prin care a trecut Bogdan.

„A fost o perioadă foarte grea pentru Bogdan. Boala l-a slăbit profund, și la finalul anului 2022 era deja de nerecunoscut. Medicii au făcut tot ce le-a stat în putință, dar, așa cum știm cu toții, cancerul pancreatic este o boală nemiloasă. Ultimii bani au fost cheltuiți pe tratamentul cu chimioterapie și pe ceremonia funerară. Bogdan a fost conștient că șansele lui sunt minime și a acceptat acest lucru”, au mărturisit aceștia.

Întreaga poveste a cuplului a fost marcată de o serie de evenimente dramatice și de schimbări care au redefinit cursul vieții lor.

De unde au pornit problemele în căsnicie

Căsnicia dintre Mihaela și Bogdan a început în 1989, dar nu a durat mult. Problemele lor au început să apară când Mihaela a intrat într-o trupă de dans sportiv, iar viața lor s-a schimbat radical de atunci. Bogdan a povestit despre această perioadă turbulentă, menționând că Mihaela venea acasă tot mai târziu și începuse să lipsească adesea pe parcursul nopții. El a încercat să înțeleagă situația, mergând chiar și la repetiții pentru a vedea ce se întâmplă, dar anturajul Mihaelei îi ridica mari semne de întrebare. Cu toate încercările de a o avertiza, Mihaela a continuat pe drumul ei, iar Bogdan s-a simțit din ce în ce mai înstrăinat de viața soției sale.

Momentul decisiv a venit când Bogdan a prins-o pe Mihaela în pat cu un alt dansator, numit Laurentiu, coleg cu ea în trupă. Șocat de descoperire, Bogdan nu și-a putut stăpâni reacțiile.

„Pur și simplu, nu mi-a venit să cred. Am rămas impietrit în ușa camerei. La cât sunt de mare, nu știu pe unde a dispărut Laurentiu din casă. Oricum, el n-avea nicio vină… Mai era ceva de zis? Dacă aveam mintea de acum, o părăseam pe loc. Dar eram tânăr, o iubeam enorm, așa că mi-am imaginat că poate mai avem o șansă împreună”, a dezvăluit Bogdan, potrivit informațiilor de pe libertatea.ro.

Bogdan Rădulescu, a avut probleme grave cu legea

Cu toate că au existat discuții în familie și tentația de a încerca să mai dea o șansă relației, lucrurile nu au evoluat conform așteptărilor. Între timp, povestea vieții lui Bogdan Rădulescu a devenit și mai complicată odată cu implicarea sa într-un scandal judiciar. El a fost condamnat la doi ani și șapte luni de închisoare cu executare, într-un dosar în care era acuzat că vindea bijuterii și ceasuri contrafăcute, precum și pentru evaziune fiscală în valoare de peste 300.000 de lei. Sentința, însă, nu era definitivă.

Dosarul lui Bogdan Rădulescu a inclus acuzații serioase, precum punerea în circulație a unor produse cu mărci contrafăcute și evaziune fiscală. Sentința tribunalului a fost una dură, condamnându-l la un an și șase luni de închisoare pentru aceste infracțiuni, la care s-a adăugat un spor de pedeapsă de un an și o lună, rezultând o pedeapsă totală de doi ani și șapte luni de închisoare. De asemenea, instanța a dispus confiscarea tuturor bunurilor contrafăcute și l-a obligat pe Bogdan Rădulescu să plătească o sumă considerabilă în prejudicii și cheltuieli de judecată.

În lumina acestor evenimente, viața tumultuoasă a fostului soț al Mihaelei Rădulescu, Bogdan Rădulescu, a devenit subiect de discuție în media. De la problemele din căsnicie până la implicarea în scandaluri judiciare grave, povestea lor a fost departe de a fi una lipsită de dramatism.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: