Redactia.ro
Home » Monden » Prin ce clipe grele a trecut mama Deliei după operație! Gina Matache și-a deschis sufletul în fața fanilor

Prin ce clipe grele a trecut mama Deliei după operație! Gina Matache și-a deschis sufletul în fața fanilor

Prin ce clipe grele a trecut mama Deliei după operație! Gina Matache și-a deschis sufletul în fața fanilor

Gina Matache a trecut prin clipe cumplite după operație! Mama Deliei a povestit totul în cadrul unei emisiuni TV și și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor. 

Prin ce clipe grele a trecut mama Deliei după operație

La sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, Gina Matache a ajuns de urgență la spital. Mama celebrei cântărețe a suferit de o operație de glandă tiroidă. Chiar dacă atunci ea a declarat că intervenția a fost una ușoară, ei bine, acum a mărturisit că momentele dificile au apărut la scurt timp.

Cu toate că a suferin în urma intervenției chirurgicale Gina Matache le-a mărturisti telespectatorilor că vrea să-și păstreze aceeași atitudine pozitivă pe care a avut de când se știe. Aceasta a declarat că la ceva vreme după operație ajunsese să treacă printr-o perioadă atât de dificilă, încât avea impresia că-și trăiește ultimele zile. Vedeta a declarat că acum urmează un tratament, luând pastile ori de câte ori îi indică medicul.

”E vorba de tiroidă. Mi-a luat doctorul glanda. Am scăpat de o belea. Acum trăim cu pastile din cutie. În primele zile după operație aveam impresia că-mi trăiesc ultimele zile. Nu mă durea nimic. A fost o operație foarte ușoară, mă simțeam atât de bine la spital, încât era să-i zic medicului să mă mai oprească pe aici”, a spus Gina Matache la Star Matinal.

Prin ce clipe grele a trecut mama Deliei după operație! Mai mult, mama Deliei Matache a mărturisit că după operație începuse să aibă niște stări inexplicabile, de tristețe. Artista a declarat că operația ajunsese să fie urgentă din cauza unui nodul. Deși îi era destul de frică de această operație, și-a făcut curaj atunci când medicul i-a spus că operația este una necesară, scrie spynews.ro.

”Recuperarea a fost ușoară. Dar psihic o iei razna un pic. După ce-ți ia glanda ai niște stări, tristețe, lucruri pe care nu mi-l explical. Urmăream niște noduli de vreo 30 de ani. A fost urgență, pentru că unul din ei o luase razna și risca să treacă granița. Sunt genul de persoană un pic ipohondră. Sunt 30 de ani de când duceam pe picioare, dar când observi că ceva nu e ok, îți faci curaj. Dacă nu mă duceam la un control de rutină, nu vedeam semnele. Nici mâna nu e 100%”, a declarat mama Deliei.

Prin ce clipe grele a trecut mama Deliei după operație! Acum, Gina Matache a spus că deși nici mâna ei nu este recuperată 100%, aceasta continuă să-și mențină zâmbetul pe buze și să fie o luptătoare.

”Vor mai fi de astea, pentru că e vârsta asta urâtă, pe care nu o prea mai agreează nimeni. După 58 încolo… Dar trecem cu vederea, ne facem că nu am avut nimic. Mai șchiopătăm, mai ne lasă vederea. Tratrezi cât tratezi. Ții steagul sus”, a adăugat Gina Matache.

Gina Matache, mesaj de pe patul de spital

Mama Deliei a făcut, în urmă cu două săptămâni, primele declarații după intervenție și a explicat de ce era necesară această operație. Aceasta a ținut să le mulțumească medicilor pentr modul în care au îngrijit-o.

„Ce să pățesc? Nu am pățit nimic, doar m-am operat de glandă de tiroidă. M-am operat aseară. Dacă îmi era teamă, ce să fac? Trebuia să mă operez, m-am operat pur și simplu, mai ales că am fost pe mână bună, pe mâna specialiștilor, așa că…”, a declarat Gina Matache.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: