Redactia.ro
Home » Monden » Gina Matache, detalii șocante despre căsnicia fiicei sale. La ce a renunțat Delia

Gina Matache, detalii șocante despre căsnicia fiicei sale. La ce a renunțat Delia

Gina Matache, detalii șocante despre căsnicia fiicei sale

Gina Matache se poate mândri cu cele două fiice ale sale, Delia și Oana. Deși în tinerețe a încercat să fie o mamă severă, fiicele sale au avut libertatea de a-și alege calea în viață. Din fericire, cele două au în prezent o viață frumoasă, dar pentru asta Delia, a fost nevoită să sacrifice ceva, pentru a construi altceva.

Gina Matache, detalii șocante despre căsnicia fiicei sale. La ce a renunțat Delia

Delia Matache este una dintre cele mai iubite și talentate artiste din România. În prezent are o carieră de succes și o familie cu care se mândrește. Gina Matache, mama artistei a vorbit despre personalitatea artistei și despre alegerile ei în viață. Conform acesteia, Delia este o persoană care nu acceptă sfaturi de la nimeni, pentru că știe cum să se descurce, fiind un om cu capul pe umeri. ”Indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simț și și-a văzut de drum.”, a spus Gina Matache. Totodată, Gina Matache a dezvăluit că Răzvan Munteanu, soțul cântăreței este un bărbat special în viața fiicei sale. Aceasta a declarat că omul de afaceri este atent și drăgăstos cu Delia, el fiins singura persoană care o înțelege cel mai bine. Întrebată de ce fiica sa cea mare, nu are niciun copil, deși căsnicia cu soțul ei este una frumoasă, mama artistei a precizat că în viață trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva. ”Ea nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva. Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă.”, a mai spus mama Deliei.

Povestea de dragoste dintre Delia și Răzvan Munteanu

Delia Matache și Răzvan Munteanu formează un cuplu de 10 ani. După doi ani, cei doi au decis să facă pasul cel mare și s-au căsătorit . Pe lângă relația sentimentală, Delia și Răzvan au o relație profesională. Răzvan este managerul artistei și îi organizează spectacole. Cei doi s-au cunoscut într-un club de karaoke, în 2010, iar de atunci iubirea lor este necondiționată. „Totul are legătură cu muzica. Delia venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei”, a povestit Răzvan Munteanu. De asemenea, soțul Deliei a declarat că ea este o fire directă, care ia decizii spontane dar bune. „Pentru Delia, totul trebuie să se menţină într-o zonă de joacă, pentru că altfel îşi pierde interesul. E ca un copil, dacă nu mai simte bucurie, pleacă! Pentru noi e important să îi conservăm starea asta pe care apoi o transmite publicului”, a mai spus Răzvan Munteanu. În ceea ce privește aducerea pe lume a unui copil, Delia a spus că s-a simțit mereu presată de cei din jur. Artista a spus clar și răspicat că nu se simte pregătită să facă acum un copil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: