Redactia.ro
Home » Monden » Principele Nicolae al României va deveni tată pentru a treia oară. Anunțul făcut de acesta

Principele Nicolae al României va deveni tată pentru a treia oară. Anunțul făcut de acesta

GALERIE FOTO (5) Principele Nicolae al României va deveni tată pentru a treia oară

Principele Nicolae al României va deveni tată pentru a treia oară. Principele Nicolae este căsătorit cu Alina Maria de Roumania, iar împreună au fetiță minunată. În urmă cu puțin timp, acesta a anunțat că soția sa este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Principele Nicolae al României va deveni tată pentru a treia oară. Anunțul făcut de acesta

Principele Nicolae al României va deveni tată pentru a doua oară. Principele Nicolae a venit cu o veste extraordinată înainte de sărbători. Acesta a anunțat pe rețelele de socializare că urmează să devină tată pentru a doua oară. Soția sa, Alina-Maria de Roumania este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Bebelușul urmează să vină pe lume în primăvara anului 2022.

În Ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor, vă împărtășim bucuria că familia noastră va fi din nou binecuvântată. Cu multă emoție și fericire în suflet așteptăm al doilea copil al nostru, care va veni pe lume în primăvara anului 2022. Ne bucurăm că Bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul din neprețuitele miracole ale vieții”, este mesaj postat de Principele Nicolae pe rețelele de socializare.

Principele Nicolae și Alina Binder au devenit părinți pentru prima oară în luna noiembrie, anul trecut. Anunțul a fost transmis tot de Principele Nicolae, care le-a împărtășit fanilor din mediul online bucuria din viața lui. “Sunt bucuros să vă pot împărtăşi bucuria că soţia mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinţilor şi a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoşilor şi al valorilor tradiţionale, în spiritul iubirii şi al responsabilităţii faţă de ţară, în credinţa în care am fost botezat, ca şi bunicul meu, Regele Mihai. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, spunea Nicolae într-un comunicat trimis presei.

Principele Nicolae mai are o fetiță

Regele Mihai l-a exclus pe Principele Nicolae al României din linia de succesiune a Casei Regale și i-a retras titlul monarhic acordat în 2010. Nicolae era al treilea în ordinea de succesiune la tron, după Mihai I și Principesa Margareta. Nicolas Medforth-Mills este fiul Principesei Elena și primise titlul princiar la 1 aprilie 2010, la vârsta de 25 de ani. Ulterior, Regele Mihai i-a retras acest titlu. Mai târziu, au ieșit la iveală faptul că Nicolae nu și-a recunoscut fiica dintr-o relație cu o tânără. Femeia a născut în 2016 o fetița, pe care a botezat-o Iris Anna. Principele Nicolae și-a recunoscut fetița abia în mai 2019, după ce a acceptat să facă două teste de paternitate. De atunci, Nicolae și-a asumat responsabilitățile și îi plătește micuței pensie alimentară.

Nicolae și Alina s-au căsătorit civil în Marea Britanie, iar în 2018 Principele a cerut-o în căsătorie pe aceasta. Deși au fost invitate la nunta regală, Principesele Margareta și Elena nu au participat. La cununia religioasă cu Alina Bender nu au participat mama lui Princepele Nicolae, și nici mătușa sa, Principesa Margareta, pe care acesta o rugase să-i fie nașă. „Săptămâna trecută am scris o scrisoare către mătuşa mea, Principesa Margareta, am întrebat dacă..ne-ar face o onoare, de fapt, să fie naşa şi unchiul meu să fie naşul nostru la nuntă”, spunea Nicolae Medforth-Mills înainte de nuntă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: