Redactia.ro
Home » Știri » Principesa Sofia a României, fiica Regelui Mihai, implicată într-un accident rutier pe DN1! Ce s-a întâmplat și care e starea acesteia

Principesa Sofia a României, fiica Regelui Mihai, implicată într-un accident rutier pe DN1! Ce s-a întâmplat și care e starea acesteia

GALERIE FOTO (4)

Principesa Sofia a României, fiica Regelui Mihai, a fost implicată într-un accident rutier pe DN1! Iată ce s-a întâmplat și care e starea acesteia.

Principesa Sofia a României, fiica Regelui Mihai, implicată într-un accident rutier pe DN1! Ce s-a întâmplat și care e starea acesteia

Trei mașini au fost implicate într-un accident în această seară pe DN 1, în județul Ilfov, la ieșirea din Otopeni. Potrivit surselor Antena 3 CNN, la volanul unuia dintre autoturisme era Principesa Sofia a României, cea de-a patra fiică a regelui Mihai și a reginei Ana.

Autoturismul Principesei Sofia a României ar fi intrat într-un autobuz STB.

„La data de 15 mai a.c., în jurul orei 15:29, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DN1-Otopeni, km13, sensul de mers Ploiești-București, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii rutieri din Otopeni și ai Serviciul Rutier Ilfov, pentru efectuarea activităților din competență, context în care cei 3 conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

„La fața locului, s-a deplasat și un echipaj medical, care a evaluat persoanele implicate în evenimentul rutier, însă niciuna dintre acestea nu au fost transportate la spital.

În cauză, evenimentul rutier va fi soluționat de către polițiștii rutieri din Otopeni, în termenul prevăzut de lege, respectiv 24 de ore”, au transmis polițiștii rutieri.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită astfel încât să fie nevoie să fie dusă la spital. O persoană care a acuzat dureri a fost evaluată medical la fața locului.

Rămâne de văzut ce vor mai stabili polițiștii în acest caz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: