Redactia.ro
Home » Știri » Prințesa Charlene de Monaco, ținută sobră și atitudine tristă la funeraliile Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a FOTO/VIDEO

Prințesa Charlene de Monaco, ținută sobră și atitudine tristă la funeraliile Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a FOTO/VIDEO

GALERIE FOTO (2)

Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco au fost prezenți luni, 19 septembrie, la Westminster Abbey, pentru a-și prezenta omagiile la funeraliile Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a. Iată cum Prințesa Charlene i-a fascinat pe toți cei din jurul său cu stilul său rafinat și cu ținuta sa extrem de elegantă!

Prințesa Charlene, ținută sobră și atitudine tristă la funeraliile Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a

Prințesa Charlene este admirată pentru eleganța sa vestimentară, dar și pentru simțul stilului și al rafinamentului. Pentru funeraliile de astăzi, Prințesa Charlene a arătat minunat în timp ce a respectat codul vestimentar regal tradițional de doliu, fiind îmbrăcată în negru.

Aceasta a purtat o rochie midi cu decolteu înalt și talie ajustată, asortată cu o pălărie pillbox cu voaletă neagră. Ea și-a asortat look-ul cu tocuri negre lucioase, dresuri, dar și o geantă mică tip cutie, deasemenea neagră.Accesorizarea a fost simplă, dar semnificativă, alegând să poarte o pereche de cercei cu perle, preferatele regretatei Regine Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Machiajul Prințesei Charlene a fost unul ușor, având ochii conturați și buzele date cu un ruj roz, simplu. Ea a mers la brațul soțului ei, Prințul Albert de Monaco, care a purtat uniforma militară și avea o privire tristă și gânditoare.

hellomagazine.com/

Prințesa Charlene: „Sunt profund întristată de vestea morții Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a”

Pe fondul veștii tragice a morții reginei, săptămâna trecută, prințesa Charlene a intrat pe Instagram pentru a împărtăși un omagiu sincer adus celui mai longeviv monarh britanic.

Alături de o fotografie a Majestății Sale într-o ținută galbenă glorioasă, Prințesa Charlene a scris:

„Sunt profund întristată de vestea morții Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a, o doamnă cu adevărat mare, a cărei dedicare și servicii au fost recunoscute în întreaga lume în cei 70 de ani de domnie.

Astăzi, gândurile mele se îndreaptă către familia ei, copiii ei, nepoții ei, strănepoții ei și poporul britanic”.

Săptămâna trecută, prințesa Charlene și prințul Albert au participat la o slujbă religioasă în memoria Reginei.

Prințul și prințesa de Monaco păreau adânc absorbiți în gânduri în timp ce participau la slujba religioasă de la Biserica Anglicană St Paul din Monaco.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: