Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Charles, mesaj emoționant după moartea Prințului Philip: ”Dragul meu tată”

Prințul Charles, mesaj emoționant după moartea Prințului Philip: ”Dragul meu tată”

Prințul Charles, mesaj emoționant după moartea Prințului Philip: ”Dragul meu tată”

Moartea Prințului Philip i-a făcut pe cei apropiați să-ți reamintească momentele plăcute cu acesta. Prințul Charles, fiul Ducelui de Edinburgh, a făcut public un mesaj emoționant. 

Prințul Charles, mesaj emoționant după moartea Prințului Philip

Dacă în urmă cu 16 ani, Prințul Charles sărbătorea cu mare fast unirea destinului său cu cel al iubitei sale, Camilla Parker Bowles, începând de anul acesta, ziua de 9 aprilie, zi în care a decedat tatăl său, va fi una neagră pentru întreaga Familie Regală a Marii Britanii.

La scurt timp de la decesul Prințului Philip, în memoria acestuia, Prințul Charles a ieșit public și a vorbit despre tragicul eveniment, dar și despre cine a fost tatăl lui, asta după numeroasele reacții din partea celor care l-au cunoscut sau nu pe soțul Reginei Elisabeta a II-a.

Prințul Charles are numai cuvinte de laudă la adresa Ducelui de Edinburg, ținând să scoată în evidență, că, deși părea o persoană rece și dură, de fapt, în sânul familiei, Prințul Philip i-a fost mereu alături Reginei, dedicându-și 70 de ani societății în fruntea căreia se afla.

Mai mult, Prințul Charles a ținut să transmită mulțumiri și celor care le-au fost alături în aceste momente grele, prin mesaje, urări și gânduri bune, totul fiind o mare surprinză pentru ei.

”Nu-i tolera pe oamenii incompetenți, așa că, dacă îi spuneai ceva ambiguu, el ți-ar fi răspuns: ”Hotărăște-te odată!” Tatăl meu a servit practic în ultimii 70 de ani, în modul cel mai devotat şi mai remarcabil, Regina, familia, ţara şi întregul Commonwealth. Dragul meu tată a fost o persoană foarte specială care, mai presus de toate, ar fi fost uimit de reacţia şi de lucrurile emoţionante care s-au spus despre el şi, din acest punct de vedere, noi, familia mea, suntem profund recunoscători pentru toate acestea. A dat dovadă de o energie uimitoare în susținerea mamei și a făcut-o pentru o perioadă atât de lungă de timp, într-un mod extraordinar, a putut continua să o facă atât de mult timp. Cred că ceea ce a realizat este cu adevărat extraordinar”, a spus prinţul Charles.

Familia Regală a transmis multe mesaje după moartea Prințului Philip

Un mesaj în memoria Prințului Philip a avut și cel de-al patrulea copil al Reginei Elisabeta a II-a, Prințul Edward. Contele de Wessex mărturisește că rolul tatălui său a fost unul care nu a pus-o niciodată pe Regină în umbră, ba din contră, acesta a încercat și a și reușit ca mereu să fie stâlpul de rezistență al familiei, ajutând-o mereu cu tact și diplomație în rezolvarea problemelor țării.

”Rolul pe care l-a avut a fost pentru el o provocare permanentă, dar a reușit să facă totul cu o înflăcărare extraordinară, cu tact și cu o diplomație extraordinare, nu a încercat niciodată, sub nicio formă, să o pună în umbră pe regină. Cred că a fost mereu acolo ca acea stâncă în viața reginei, iar același lucru este valabil pentru întreaga sa familie”, a spus și Prințul Edward.

Și Prințesa Anne și Prințul Andrew au avut numai cuvinte de laudă la adresa răposatului lor tată. Cei doi spun că Prințul Philip a fost un model pentru societate, fiind mereu implicat în toate atribuțiile de la Palat.

”El i-a tratat pe toți în mod egal și le-a oferit tuturor respectul cuvenit”, a comentata Prințesa Anne, completată fiind de Prințul Andrew: ”Este atât de greu să îi atribui o moștenire unui astfel de om, pentru că a făcut parte din societate, a făcut totul pentru societate, alături de regină atât de mulți ani”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: