Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Charles nu o mai are la suflet pe nora sa, Meghan Markle. Ce îi reproșează moștenitorul tronului britanic

Prințul Charles nu o mai are la suflet pe nora sa, Meghan Markle. Ce îi reproșează moștenitorul tronului britanic

Ies noi scântei în familia regală a Marii Britanii. De această dată, protagoniștii sunt Prințului Charles și, bineînțeles, Meghan Markle. S-ar fi aflat că Prințul Charles nu o mai are la suflet pe nora sa, Meghan Markle. Lista de reproșuri aduse de membrii familiei regale britanice este pe cale să devină și mai lungă.

Deși nu s-ar fi crezut vreodată să se ajungă la așa situație, iată că Prinţul Charles nu o mai are la suflet pe nora sa Meghan Markle, deși atunci când s-a măritat cu fiul său Harry se scria despre cei doi că au dezvoltat o relație foarte frumoasă socru-noră.

S-a văzut încă de la început că Prințul Charles a fost apropiat de Meghan Markle şi de mama acesteia, Doria, de când cele două au început să facă parte din familia regală britanică.

Prințul Charles nu o mai are la suflet pe nora sa, Meghan Markle

Ce a l-a făcut însă pe Prințul Charles să nu o mai are la suflet pe nora sa, Meghan Markle? Se pare că unele decizii au dus la o ruptură inevitabilă între socru și noră. Iată care sunt cele mai mari greșeli făcute de Meghan Markle, cu sau fără intenție.

Totul ar fi început după ce Ducii de Sussex au părăsit palatul şi Anglia pentru a se stabili în Los Angeles. Prințul Charles ar fi fost dezamăgit că nu-şi poate vedea pe micuţul Archie Harrison, nepotul din partea lui Harry.

Însă mai exstă un motiv pentru care Prinţul Charles a scos-o de la inimă de Meghan. S-ar fi aflat că nora lui Charles le-ar fi povestit celor care au scris biografia Finding Freedom despre viaţa ei şi a lui Harry la palat. Acest fapt a fost recunoscut chiar și de fosta actriță în timpul procesului avut cu editura Associated Newspapers.

Însă altceva l-a mâhnit cel mai tare pe Prințul Harry. Este vorba de contractul pe care Meghan şi Harry l-au semnat cu cei de la Netflix. Se știe că acest canal de streaming a produs şi serialul The Crown, care are ca subiect principal familia regală britanică. Întâmplător sau nu, producția îl descrie pe Prințul Charles în termeni mai puțin plăcuți.

Intenționată sau nu, această ultimă mișcare a lui Meghan Markle a dus la o ruptură poate chiar definitivă cu socrul ei, cel care până de curând îi era extrem de apropiat.

Mai mult de atât, există zvonuri din surse apropiate casei regale din Marea Britanie conform cărora Prințul Charles ar susține că Meghan Markle ș-ar fi vândut sufletul celor de la Netflix, potrivit OkMagazine.

Și așa se face că tocmai cel care a primit-o pe actrița americană cu braţele deschise, și-ar fi schimbat cu totul sentimentele față de soția fiului său Harry. Totodată, Prințul Charles i-ar fi transmis în mod indirect lui Meghan Markle că nu va mai fi binevenită în casa regală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: