Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Charles vine în România! Cu cine va avea întrevederi?

Prințul Charles vine în România! Cu cine va avea întrevederi?

Mâine, Prințul Charles vine în România! Moștenitorul coroanei britanice va avea întâlniri cu principesa Margareta și cu președintele Klaus Iohannis. Inițial va fi primit la Palatul Elisabeta de către principesa Margareta. Ulterior, va fi primit la Palatul Cotroceni de către șeful statului, Klaus Iohannis.

Prințul Charles vine în România!

Nu este prima oară când Prințul Charles vine în țara noastră. Din 1998 trece aproape anual prin țara noastră. La Palatul Elisabeta a mai fost în anii: 2011, 2016, 2017 şi 2018. De asemenea, și Familia Regală a României vizitează anual Marea Britanie, la diferite evenimente oficiale.

„Primirea Alteței Sale Regale Charles, Prinț de Wales, la Palatul Cotroceni. Oportunități de imagine pentru cameramanii și fotografii oficiali, precum și pentru fotoreporterii acreditați. Imagini de la primirea Alteței Sale Regale Charles, Prinț de Wales, la Palatul Cotroceni vor fi transmise presei prin sistemul unic de transmisiune în direct și pe site-ul Administrației Prezidențiale: https://bit.ly/LIVEPR”, se arată într-un comunicat de presă al Administrației Prezidențiale.

Mai mult decât atât, Prințul Charles are două proprietăți în România. Una în Valea Zălanului, situată în judeţul Covasna și o alta în satul Viscri, din județul Brașov. Totodată, aceasta din urmă este și sediul Fundației Prințului de Wale. Aici este deschis un Centru de Pregătire de care se bucură ucenici, studenți, arhitecți și meșteri artizani.

Prințul Charles, despre România

Chiar în urmă cu doi ani, Prințul Charles spunea într-un filmuleț că românii ar trebui să-și petreacă vacanțele mai mult în România. Asta, pentru a-i descoperi „bogățiile de necrezut”. „România este o ţară uimitor de diversă, de la Delta Dunării, cea mai mare şi mai sălbatică zonă umedă a Europei, la pădurile, izvoarele şi mănăstirile Bucovinei, Moldovei şi Maramureşului, colinele Apusenilor sau întinderile nelocuite

ale Harghitei, colecţiile nepreţuite din muzeele Bucureştiului sau frumuseţea sălbatică a defileului Porţile de Fier, castelele, munţii şi satele săseşti ale Transilvaniei sau văile retrase ale Banatului şi Crişanei. Moştenirea istorică a României se întinde în trecut până la fortăreţele dacilor şi cetăţile greceşti Histria şi Argamun. O atât de bogată diversitate naturală şi culturală reunite sub acelaşi drapel e remarcabilă şi e una dintre caracteristicile care fac din România acest colţ deosebit al

Europei. Remarcabilă în aceeaşi măsură este hotărârea poporului român de a-şi conserva şi păstra patrimoniul, de a nu lăsa să se piardă meşteşugurile şi tradiţiile şi de a păstra ce-i mai bun din trecut pe măsură ce construieşte un viitor mai senin. Mă bucură nespus că numeroasele comori ale României ajung să fie cunoscute şi apreciate de tot mai mulţi oameni”, a spus Prinţul Charles în clipul difuzat în reședința lui Valea Zălanului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: