Redactia.ro
Home » Monden » Prințul George a împlinit 8 ani! Iată imaginea adorabilă realizată de Kate Middelton care a făcut inconjurul internetului

Prințul George a împlinit 8 ani! Iată imaginea adorabilă realizată de Kate Middelton care a făcut inconjurul internetului

Printul-George

Ce repede a trecut timpul! Prințul George, fiul cel mare al Ducilor de Cambridge a împlinit 8 ani! Kate Middleton a publicat o fotografie adorabilă în cinstea fiului ei. Iată imaginile!

Prințul George a împlinit 8 ani

Vă vine să credeți că au trecut 8 ani de zile de când Kate Middleton a adus pe lume primul copil? Prințul George este un copil superb care se bucură de o copilărie frumoasă și de dragostea și afecțiunea părinților săi. Este un lucru deja bine știut faptul că Kate Middleton are o pasiune pentru fotografie, drept urmare cu ocazia zilei de naștere a fiului ei cel mare și-a încântat fanii cu o fotografie cu micuțul Prinț.

Aparent, anual, cu coazia zilei de naștere a fiecăruia dintre copiii lor, Kate Middleton și Prințul William publică imagini cu cei mici. Aceeași regulă se aplică și celorlalți doi copii ai lor, prinţesa Charlotte, în vârstă de 6 ani, şi prinţul Louis, în vârstă de 3 ani. Prinţul George se află pe poziția a treia în linia succesiunii la tronul Marii Britanii, după bunicul lui, prinţul Charles, şi după tatăl lui, prinţul William. George Alexander Louis a venit pe lume pe 22 iulie 2013, la o clinică privată din Londra. Prima apariţie publică a lui a avut loc doar o zi mai târziu, când părinţii l-au prezentat presei, pe treptele unităţii medicale.

Prințul George, reacție virală la golul Angliei

Prințul William și Ducesa de Cambrige, Kate Middleton au participat alături de fiul lor Prinul George la finala EURO2020 de pe stadionul Wembley. Strănepotul Reginei Elisabeta a II-a a fpcut deliciul publicului prin reacțiile și grimasele sale din timpul meciului. Bineînțeles că acesteau au fost imortalizare de presa care tot timpul a stat cu ochii pe ei. Alături de membrii Casei Regale s-au aflat și Boris Johnson si sotia sa, Aleksander Ceferin, dar si alte nume grele din Regatul Unit.

Imaginile cu Prințul George au făcut înconjurul lumii. Prințul George a fost surprins țipând de bucurie în momentul în care Luke Shaw a marcat primul gol al Angliei în finala EURO2020.

De ce nu are voie Prințul George să călătorească în același avion cu tatăl și bunicul său

Nu toată lumea știe faptul că Prințul George nu are voie să călătorească în același avion cu tatăl, Prințul William și bunicul său, Prințul Charles. Motivul este unul foarte bine întemeiat! Cei trei nu au voie să meargă cu același avion deoarece într-un scenariu urât în care ar exista un accident aviatic, Casa Regală să nu ăși piardă toți cei trei succesori.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: