Redactia.ro
Home » Știri » Prințul George ar putea fi obligat să participe la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Vestea de ultimă oră care îl vizează pe nepotul Regelui Charles

Prințul George ar putea fi obligat să participe la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Vestea de ultimă oră care îl vizează pe nepotul Regelui Charles

Prințul George, primul în linia de succesiune a tătălui său care va urca pe tron într-o bună zi, poate fi obligat să participe la înmormăntarea Reginei Elisabeta, deși are 9 ani. Iată toate detaliile!

Prințul George ar putea fi obligat să participe la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a

Prințul William și prințesa Kate iau în considerare să-l ia și pe Prințul George, în vârstă de nouă ani, la înmormântarea Reginei, după ce consilierii de rang înalt de la Palat îi îndeamnă la această mișcare, spunând că prezența celui de-al doilea în linie la tron ar trimite un mesaj simbolic și extrem de puternic față de britanici. Acest gest ar reasigura națiunea.

La vârsta fragedă de nouă ani și după ce tocmai a depășit perspectiva descurajantă de a începe o nouă școală, George este acum al doilea în linia de succesiune la tron.

Ținând cont de acest lucru, consilierii au sugerat că ar fi bine ca publicul să îl vadă pe tânărul prinț care a numit-o cu afecțiune pe regină „Gan Gan” și reprezintă viitorul monarhiei.

O persoană din interior a declarat, potrivit dailymail.co.uk:

„Curtenii sunt nerăbdători ca prințul George să fie prezent la înmormântare într-o anumită calitate, fie și numai pentru a reasigura națiunea cu privire la ordinea de succesiune”.

O altă sursă de la palat a adăugat:

„Este o discuție. Nu s-a luat încă nicio decizie”.

Copiii prințului și prințesei de Wales nu au fost încă văzuți în public de când a fost anunțat decesul reginei, joi, 8 septembrie.

Înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii va avea loc mâine, 19 septembrie

Regina va fi depusă la Westminster Hall de miercuri la ora 17:00 până luni, 19 septembrie, la ora 6:30, ziua înmormântării.

Va avea loc o procesiune ceremonială, în cadrul căreia sicriul reginei se va deplasa de la Palatul Buckingham la Palatul Westminster. Sicriul ei va fi închis și se va odihni pe o platformă ridicată, numită catafalc și va fi drapat în Drapelul Regal, cu Orbul și Sceptrul plasate deasupra. Acesta va fi păzit 24 de ore din 24 de o gardă formată din unități ale Gărzii de corp a Suveranului, ale Diviziei de Casație sau ale Yeoman Warders din Turnul Londrei.

Palatul Buckingham nu a confirmat încă ora la care va avea loc priveghiul și ce membri ai familiei regale vor participa la eveniment, deși se crede că acesta va avea loc înainte de deschiderea pentru public, în acea seară, a funeraliilor în care va fi depus răposatul monarh.

Membrii activi ai Familiei Regale vor purta uniformă atunci când vor fi prezenți la cinci evenimente ceremoniale în perioada de doliu a reginei.

Acestea sunt slujba de mulțumire de la Catedrala St Giles din Edinburgh, procesiunea către Westminster Hall și slujba de rugăciune și reflecție, priveghiul de la Westminster Hall și funeraliile de stat de lunea viitoare de la Westminster Abbey și slujba de înmormântare de la Capela St George din Windsor.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: