Redactia.ro
Home » Știri » Prințul George împlinește 9 ani. Cum arată portretul lui, publicat de familia regală

Prințul George împlinește 9 ani. Cum arată portretul lui, publicat de familia regală

Prințul George împlinește 9 ani. Cum arată portretul lui, publicat de familia regală

E motiv de sărbătoare și veselie în familia regală britanică. Prințul George împlineşte 9 ani astăzi, 22 iulie, așa că tradiția este respectată și în acest an părinții lui. Iată cum arată portretul băiatului, publicat de familia regală.

Prințul George împlinește 9 ani. Cum arată portretul lui, publicat de familia regală

Un băiețel blonduț, cu părul neranjat, care zâmbește cu gura până la urechi, îmbrăcat într-un tricou polo de un albastru senin, deschis la nasturi. Așa e înfățișat Prințul George de Cambridge de ziua lui, astăzi, 22 iulie 2022, când a împlinit nouă ani. Băiatul este al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, după tatăl lui, Prințul William, şi bunicul Charles.

Fotografia-portret e devenit deja o tradiție în familia regală britanică, pentru că Ducele şi Ducesa de Cambridge marchează în mod normal ziua de naştere a copiilor lor astfel. Poza a fost realizată de Ducesa Kate Middleton, iar fiul ei a fost surprins atunci când se afla cu familia în vacanţă, în Marea Britanie, chiar la începutul acestei luni, potrivit Kensington Palace.

În dreptul imaginii publicate pe Instagram, a fost scris un mesaj simplu. „George împlinește astăzi nouă ani 🎂🎈”. Foarte mulți oameni au lăsat comentarii, iar unii susțin că băiatul seamănă incredibil de tare cu tatăl lui. „Seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl său. La mulți ani, George!” și „Ce fotografie superbă. George seamănă atât de mult cu tatăl lui”, sunt câteva dintre comentariile care au fost lăsate.

Prințul George a atras toate privirile recent, când a mers pentru prima dată la finala turneului de tenis Wimbledon, alături de părinții  lui. Internauții s-au „topit” după el, mai ales când a făcut năzbâtii.

Și la începutul anului, Ducesa Kate Middleton şi soțul ei au împărtăşit o fotografie cu fiul lor cel mic, Prinţul Louis, tot de ziua lui. Micuțul de patru ani apare zâmbitor, pe o plajă din Norfolk, iar fotografia a fost făcută, de asemenea, tot de Kate Middleton.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: