Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Harry a primit ce și-a dorit la priveghiul bunicii! Imaginile vorbesc de la sine VIDEO

Prințul Harry a primit ce și-a dorit la priveghiul bunicii! Imaginile vorbesc de la sine VIDEO

GALERIE FOTO (3)

Ducele de Sussex a fost deposedat de titlurile sale militare după ce a renunțat la viața de membru al familiei regale în activitate și s-a mutat în Statele Unite împreună cu soția sa, Meghan. Cu toate acestea, Prințul Harry a primit ce și-a dorit la priveghiul bunicii sale. Iată detaliile!

Prințul Harry a purtat uniformă militară la priveghiul bunicii

Au trecut mai bine de doi ani, de când Ducii de Sussex și-au anunțat planurile de a se „retrage în calitate de membri seniori” ai Familiei Regale printr-o postare pe Instagram în ianuarie 2020, spunând că își vor împărți timpul între Regatul Unit și Statele Unite și vor deveni independenți din punct de vedere financiar.

Oficialii Palatului Buckingham au revocat titlurile lui Harry în februarie 2021, permițându-le în același timp lui Harry și Markle să rămână Duce și Ducesă de Sussex, declarând că „în retragerea din activitatea Familiei Regale, nu este posibil să se continue cu responsabilitățile și îndatoririle”.

Harry a efectuat două misiuni în Afganistan în calitate de controlor aerian avansat și pilot în cadrul Corpului Aerian al armatei britanice între 2007-2008 și 2012-2013. În ultimii doi ani, el a locuit în afara orașului Santa Barbara, California, împreună cu Markle.

Deși s-a îndepărtat de Familia Regală, pentru a o omagia cum se cuvine pe Regina Elisabeta a II-a, Prințul Harry a primit permisiunea specială, din partea Regelui Charles al III-lea, de a purta uniforma militară la priveghiul bunicii sale, ce a avut loc ieri seară.

Sursa foto: Getty Images

El a fost îmbrăcat în ținută civilă pentru evenimente oficiale, inclusiv când a mers în spatele sicriului reginei Elisabeta a II-a miercuri, când a fost transportat la Westminster Hall pentru a fi depus în stare de veci. Ducele, care a efectuat două misiuni în Afganistan, s-a alăturat fratelui său, Prințul de Wales și a purtat uniforma la Westminster Hall.

Prințul Harry a stat la picioarele sicriului, cu fratele său în frunte.

Prinții William și Harry au sarcini clare de respectat la înmormântarea bunicii lor

Pentru a doua oară în mai puțin de o săptămână, frații vor mărșălui unul lângă altul, de data aceasta la procesiunea funerară de luni, de la Westminster Hall până la Westminster Abbey din apropiere.

Cei doi prinți, William și Harry vor merge împreună în spatele sicriului la înmormântarea bunicii lor, pentru a-i aduce un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II-a.

Până săptămâna trecută, frații abia dacă au fost văzuți împreună în public de la plecarea acerbă a ducelui de Sussex de la îndatoririle regale. din luna februarie a anului 2020.

Cu toate acestea, în urma morții Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, frații par să se fi apropiat într-o plimbare, în afara Castelului Windsor, săptămâna trecută cu soțiile lor, Kate și Meghan.

La înmormântarea de luni, ducele de Sussex va fi flancat de fratele său mai mare, noul prinț de Wales, în timp ce sicriul va face scurta călătorie, condus de către trupele marinei.

Cei trei nepoți mai mari ai reginei vor merge în spatele regelui Charles, prințesei Anne, prințului Andrew și prințului Edward, care vor conduce procesiunea de membri majori ai familiei regale în spatele sicriului suveranei.

În spatele nepoților se vor afla ginerele regretatului monarh, viceamiralul Sir Timothy Laurence, vărul reginei, ducele de Gloucester, și nepotul ei, contele de Snowdon.

Acest lucru se întâmplă după ce s-a dezvăluit anterior cum funeraliile de stat ale reginei se vor încheia cu două minute de tăcere națională, pentru a-i aduce un „omagiu adecvat pentru domnia extraordinară”, înainte de a fi înmormântată alături de răposatul ei soț.

 

Sursa foto: Getty Images

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: