Redactia.ro
Home » Monden » Prințul Harry a șocat din nou pe toată lumea! A luat decizia chiar la o lună după diagnosticul trist al Prințesei Kate Middleton

Prințul Harry a șocat din nou pe toată lumea! A luat decizia chiar la o lună după diagnosticul trist al Prințesei Kate Middleton

printul harry meghan markle

În ultima perioadă, Casa Regală a Marii Britanii se confruntă cu momente dificile, după ce Regele Charles și Kate Middleton au dezvăluit lupta lor împotriva cancerului. Cu toate că primesc tratament, tensiunile persistă în familia regală, mai ales în ceea ce privește Prințul Harry, care pare să ia o decizie radicală.

Revelația emoționantă: Kate Middleton și boala

Recent, Kate Middleton a pus capăt speculațiilor despre starea sa de sănătate printr-un mesaj video emoționant. După o intervenție chirurgicală abdominală în ianuarie 2024, a dezvăluit diagnosticul de cancer. Această veste a amplificat agitația în familia regală, adăugând îngrijorării deja existente provocările generate de decizia controversată a lui Prințul Harry.

Decizia Prințului Harry și Meghan Markle

După anunțul lui Charles și Kate, era de așteptat ca familia regală să se unească, iar Harry și Meghan să se apropie de familia lor. Însă, acțiunile lor indică altceva. În dosarul actualizat al Companies House, Harry a declarat SUA drept „noua sa țară”, evidențiind o distanțare față de familia sa și o orientare către independență.

Harry și Meghan au renunțat la familia regală pentru California în 2020. Anul acesta, Harry a admis că ia în calcul să solicite cetățenia SUA, un proces care ar implica renunțarea la titlurile sale regale. Chiar dacă cetățenia americană nu este o prioritate imediată, intenția lui Harry de a renunța la titluri este evidentă, în ciuda momentelor dificile prin care trece familia sa.

Impactul deciziei lui Harry

Toate semnele duc la concluzia că Prințul Harry ia în serios renunțarea completă la titlurile sale regale, chiar și în aceste momente dificile pentru familia sa. Această veste a îndurerat mulți, care sperau într-o reconciliere și revenirea la îndatoririle regale.

Este un alt semn că a întrerupt cu adevărat legăturile cu Familia Regală. Întotdeauna am spus că am crezut că Prințul Harry se va întoarce într-o zi aici și va lucra pentru Familia Regală. Acum pare destul de sigur că s-a hotărât că America este acasă și acolo vrea să rămână. Într-o zi poate chiar să solicite cetățenia. În acest fel, va trebui să renunțe la titlul său – Duce de Sussex. Este destul de trist pentru că Harry a fost o parte foarte importantă a Familiei Regale de aici și a fost foarte iubit.”, a spus fotograful regal Arthur Edwards, conform The Sun.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: