Redactia.ro
Home » Monden » Prințul Harry acuzat că „joacă” o „relație specială” cu regina pentru a se asigura că își menține credibilitatea pe fondul „avertismentului Netflix”

Prințul Harry acuzat că „joacă” o „relație specială” cu regina pentru a se asigura că își menține credibilitatea pe fondul „avertismentului Netflix”

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Harry și Meghan ar avea un rol important pentru revitalizarea platformei Netflix, după ce au semnat un contract în valoare de 100 de milioane de dolari. Aparent site-ul de streaming Netflix este afectat de criză și ar putea cere celor doi să ofere mai multe secrete regale. Există păreri care indică o relație jucată între Harry și regina Regina Elisabeta a II-a, bunica sa.

Controversă la Casa Regală

Jurnalistul de investigație și biograful Tom Bower spune că el crede că Harry joacă pe seama legăturii sale cu regina.  Acțiunile Netflix au scăzut cu peste 25%, în condițiile în care compania a anunțat că baza de utilizatori s-a redus pentru prima dată în mai mult de un deceniu.

Un comentator regal „crede că va exista o posibilă „presiune din partea directorilor Netflix pentru a obține mai mult conținut regal”, potrivit dailymail.co.uk

Prințul Harry „joacă” o „relație specială” cu regina pentru a se asigura că își menține credibilitatea

Se crede că prințuul și regina au o „relație special” în contextul în care familia Sussex a încheiat un contract cu Netflix, în opinia unui autor regal, relatează aceeași sursă.

Jurnalistul de investigație și biograful premiat Tom Bower a declarat pentru „MailOnline” că el crede că ducele de Sussex „joacă  relația sa cu bunica sa pentru a împiedica Palatul să atenueze eforturile de marketing și eforturile comerciale ale familiei Sussex în afara familiei regale.”

Bower, care în prezent scrie o biografie despre Meghan Markle, a declarat că el crede că „Harry lovește în cei care stau în calea promovării autopromoției familiei Sussex”.

„Pentru a-și spori credibilitatea în America și pentru Netflix, el trebuie să pună în valoare o relație specială cu regina”.

Harry și Meghan au ales să se retragă din îndatoririle lor regale

Cei doi au ales să se retragă din îndatoririle lor regale pentru a urmări alte interese comerciale, dar fac totuși presiuni asupra Familiei Regale pentru a continua să primească asistență.

Comentariile lui Bower vin în urma ultimului interviu acordat de Harry în SUA, în care acesta a pus sub semnul întrebării dacă va participa sau nu la sărbătorirea jubileului de platină al bunicii sale la Londra în iunie, pe fondul disputei actuale cu Ministerul de Interne din Marea Britanie pe tema securității, adăugând:

 „Nu știu dacă voi participa sau nu: Acasă pentru mine…acum este, știți, deocamdată, este în Statele Unite. Și mă simt la fel de bine”.

Harry a vorbit, de asemenea, despre relația sa cu adevărat specială cu regina, în ciuda disensiunilor foarte mediatizate dintre familia Sussex și familia regală.

Între timp, un alt expert regal a afirmat că soții Sussex ar putea fi presați de directorii Netflix să producă mai mult conținut regal, după ce serviciul de streaming a pierdut 200.000 de abonați în primele trei luni ale acestui an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: