Redactia.ro
Home » Monden » Prințul Harry, dezvăluiri șocante! A crezut că Regele Charles nu este tatăl lui biologic

Prințul Harry, dezvăluiri șocante! A crezut că Regele Charles nu este tatăl lui biologic

Prințul Harry, dezvăluiri șocante! A crezut că Charles nu este tatăl lui biologic

Prințul Harry, dezvăluiri șocante! A crezut că Regele Charles nu este tatăl lui biologic. Iată detaliile!

Prințul Harry, dezvăluiri șocante

Prințul Harry a luat poziție în fața instanței într-un demers istoric împotriva presei tabloide. Acesta a intentat proces împotriva  împotriva Mirror Group Newspapers. Iată cele întâmplate!

Marți, Prințul Harry a pășit în fața Curții de Justiție a Royal Courts of Justice din Londra pentru a depune mărturie împotriva Mirror Group Newspapers (MGN) în legătură cu presupusa colectare ilegală de informații. Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani, a intentat procesul în 2019, susținând că mesajele vocale de pe telefonul său au fost interceptate. MGN este publicatorul ziarelor Daily Mirror, Sunday Mirror, Daily Express și altele.

Prințul Harry a fost întâmpinat de avocatul său la sosirea la Rolls Building, sediul instanței.

În declarația sa depusă marți, Ducele de Sussex a afirmat că:

„Ziarele tabloide publicau în mod obișnuit articole despre mine care erau adesea eronate, dar interspersate cu fragmente de adevăr, pe care acum cred că au fost obținute cel mai probabil prin interceptarea mesajelor vocale sau prin colectarea ilegală de informații

Simt sincer că în fiecare relație pe care am avut-o vreodată – fie că vorbim despre prieteni, iubite, familie sau armată – a existat întotdeauna o terță parte implicată, și anume presa tabloidă”, a declarat el în declarația sa de martor.

Având în vedere că m-au văzut crescând de la un copil (fiind născut în această ‘relație contractuală’ fără a avea vreo opțiune) și că au supravegheat fiecare mișcare a mea, tabloidele au cunoscut provocările și luptele mele cu sănătatea mentală pe care le-am avut de-a lungul copilăriei și vieții adulte, și pentru ei să se joace cu asta și să o folosească în avantajul lor, cred că este, ei bine, criminal”, potrivit people.com. 

Printre persoanele menționate în declarația de martor ca fiind cele cu care Prințul Harry schimba în mod regulat mesaje vocale se numărau fratele său, Prințul William, tatăl său, Regele Charles, mama sa, Prințesa Diana, și fosta sa prietenă Chelsy Davy.

Prințul Harry a descris, de asemenea, activitatea neobișnuită a telefonului, inclusiv ascultarea mesajelor vocale pentru prima dată, care nu apăreau ca mesaje noi pe telefon. El a declarat în declarația de martor:

„Nu aș intra în apelurile vocale decât dacă simbolul mic al plicului apărea pe telefonul meu, semnalându-mi că am un mesaj nou. Uneori acest simbol dispărea înainte să am șansa să ascult mesajul vocal”, conform sursei citate. 

În instanță, ducele de Sussex a făcut mărturisiri fără precedent și a vorbit inclusiv despre zvonul că Regele Charles al III-lea (74 de ani) nu ar fi, de fapt, tatăl său biologic.

Prințul Harry a crezut că Regele Charles nu este tatăl lui biologic

Prințul Harry, care e al cincilea în ordinea de succesiune la tron, a menționat un articol din publicația The People, din 2002, intitulat „Complot pentru a jefui ADN-ul lui Harry”. Acest articol a relatat despre o presupusă încercare de a fura o mostră din ADN-ul Prințului Harry pentru a verifica dacă acesta este într-adevăr fiul lui Charles. Harry a descris aceste zvonuri drept „foarte crude” și a subliniat că la momentul apariției articolului avea doar 18 ani și tocmai își pierduse mama cu doar câțiva ani înainte.

„Au fost răi și cruzi. Am încercat mereu să aflu motivele din spatele acestor articole. A vrut presa, oare, să semene îndoieli în mintea publicului, astfel încât eu să fiu înlăturat din familia regală? Numeroase ziare au scris despre zvonul că tatăl meu biologic era James Hewitt, un bărbat cu care mama mea a avut o relație după ce m-am născut.

Numai că, la momentul apariției acelor articole, eu nu știam că mama mea nu l-a întâlnit pe maiorul Hewitt decât după ce m-am născut eu. Pe atunci, când aveam 18 ani și îmi pierdusem mama cu doar șase ani mai devreme, povești ca aceasta mi se păreau foarte reale”, a mai declarat Harry.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: