Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Harry, o nouă lovitură dură din partea propriei familii. Ducele a fost ignorat cu desăvârșire, chiar de ziua sa de naștere

Prințul Harry, o nouă lovitură dură din partea propriei familii. Ducele a fost ignorat cu desăvârșire, chiar de ziua sa de naștere

printul harry si printul william

O nouă dezamăgire pentru prințul Harry, mezinul Regelui Charles al III-lea. O lume întreagă i-a adresat cele mai bune urări de ziua sa de naștere, însă cele mai așteptate mesaje, din partea tatălui și fratelui mai mare, au întârziat să apară. Se pare că Familia Regală nici nu vrea să mai audă de fiul rătăcitor după ce acesta a luat decizia de a se retrage din rândul succesiunii la tron și a trăi departe de Marea Britanie, în California, Statele Unite ale Americii.

Prințul Harry, ignorat de propria familie chiar de ziua sa de naștere

Prințul Harry a sărbătorit împlinirea vârstei de 39 de ani pe 15 septembrie, în Germania, la Düsseldorf, în timp ce participa la Jocurile Invictus alături de Meghan Markle. Admiratorii ducelui de Sussex i-au transmis cele mai bune gânduri, lucru pe care cei mai apropiați oameni din viața prințului au ezitat să-l facă, semn că relațiile sunt unele destul de reci, iar calea de reconciliere este una luungă și anevoioasă.

De obicei, pe platformele oficiale ale membrilor familiei regale, se obișnuiește să se marcheze aniversările cu postarea de fotografii noi și mesaje de felicitare.

Această practică a fost observată de multe ori în trecut, însă se pare că acum există o schimbare de abordare. Reprezentanții Casei Regale au comunicat că vor felicita public doar membrii activi ai familiei regale. Ducii de Sussex au decis să se retragă de la îndatoririle regale în 2020, când au ales să se mute în Statele Unite.

Prin urmare, nu ar trebui să interpreăm acest fapt ca pe o manifestare de răutate, ci mai degrabă ca pe respectarea unui protocol. Având în vedere dinamica relațiilor în familia regală britanică, este posibil ca prințul Harry să fi primit felicitări din partea verișoarelor sale sau chiar din partea tatălui său, însă este puțin probabil ca fratele său, prințul William, sau cumnata sa, Kate Middleton, să fi transmis felicitări publice.

Prințul Harry a revoltat membrii Casei Regale odată cu lansarea cărții sale

În cartea autobiografică, prințul Harry vorbește despre tensiunile existente în interiorul familiei regale și face confesiuni la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Harry dezvăluie faptul că între el și fratele său, William, ar fi avut loc un conflict care a degenerat și s-a finalizat cu violențe de ordin fizic.

În plus, mezinul regelui Charles al III-lea subliniază că s-a simțit mereu în competiție cu fratele său mai mare și că, în cele din urmă a decis să părăsească Casa Regală a Marii Britanii pentru ca soția sa, Meghan Markle, să nu aibă parte de același final tragic precum cel avut de prințesa Diana.

În cartea de memorii „Spare”, prințul Harry își deschide sufletul, cu riscul de a fi blamat și aspru judecat. Ducele de Sussex povestește experiența bizară pe care a trăit-o atunci când a amestecat licorile bahice cu ciupercile halucinogene, iar un coș banal de gunoi s-a transformat, cât ai clipi, într-o marionetă vorbitoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: