Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Harry și familia lui regală, războiul continuă. Palatul Buckingham s-ar opune cărții lui Harry

Prințul Harry și familia lui regală, războiul continuă. Palatul Buckingham s-ar opune cărții lui Harry

Prințul Harry și familia lui regală, războiul continuă. Palatul Buckingham se opune cărții lui Harry

Una din cele mai așteptate cărți ale anului este și cartea Prințului Harry, care are acum un hop de trecut, impus de oficiali ai Palatului Buckingham. Se pare că asistenții Regelui Charles al III-lea nu ar vrea ca această carte să vadă lumina tiparului, scriu jurnaliștii de peste hotare.

Prințul Harry și familia lui regală, războiul continuă. Palatul Buckingham s-ar opune cărții lui Harry

Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, nu mai sunt membri seniori ai familiei regale britanice de ceva timp. Și dacă nu mai sunt cu ei, unii ar spune că ar fi împotriva lor.

Potrivit The Sun, cartea cu memorii a Prințului Harry are mai mulți dușmani care vor să evite publicarea ei. Mai mulți oficiali de la Palatul Buckingham, inclusiv principalii consilieri ai Regelui Charles al III-lea, s-ar strădui să împiedice cartea să vadă lumina tiparului. S-ar dori astfel „evitarea controverselor, în primele zile ale domniei noului monarh”, după cum au scris jurnaliștii publicației mai sus menționate.

Ce fel de secrete ar ascunde cartea Prințului Harry? Se întreabă presa străină. Cartea ar putea reprezenta o „lovitură” pentru Regele Charles al III-lea și ar putea provoca un alt val de tensiuni în familia regală britanică, iar asta la doar câteva luni de la ascensiunea lui Charles ca monarh al Regatului Unit al Marii Britanii.

„A existat o discuție în acest sens, despre modul în care cartea poate fi oprită de la publicare”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Jurnaliștii de la The Sun au mai scris că Prințul Harry ar fi primit peste 35 de milioane de dolari de la editura americană care va publica memoriile, Penguin Random House. Cartea este aproape gata să ajungă la public, iar nimeni din familia regală nu va citi cartea lui Harry înainte de distribuirea masivă a acesteia.

Cert este că Prințul Harry a amânat lansarea cărții, după ce Regina Elisabeta a II-a a murit. Ducele de Sussex ar plănui să adauge inclusiv noi capitole în care va povesti despre funeraliile bunicii lui, un eveniment care l-a marcat cu siguranță și l-a emoționat. Se vorbește acum despre 2023 sau decembrie 2022, ca moment al publicării cărții lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: