Redactia.ro
Home » Monden » Prințul Harry și Meghan au publicat prima imagine cu fiica lor, Lilibet. Cum arată micuța alături de fratele său, Archie

Prințul Harry și Meghan au publicat prima imagine cu fiica lor, Lilibet. Cum arată micuța alături de fratele său, Archie

GALERIE FOTO (2)

În prag de sărbători, Prințul Harry și Meghan au făcut o mare bucurie oamenilor care-i iubesc și admiră. Au publicat prima imagine cu fiica lor Lilibet, care acum are vârsta de 6 luni. Și-au dorit să împărtășească fericirea pe care o simt în aceste momente deosebite, când familia este prioritatea lor principală.

De când s-au mutat în SUA, Prințul Harry și Meghan Markle au fost două figuri foarte modeste în ceea ce privește aparițiile lor publice. Acest lucru a fost valabil și pentru copiii lor, Archie și Lilibet, care în ciuda interesului pe care publicul l-a manifestat pentru ei au fost feriți de camerele de luat vederi și atenția nedorită.

Imaginile cu Archie din ultimul an au fost rare și doar în ipostaze în care chipul său a fost protejat, iar Lilibet nu a apărut aproape deloc. Crăciunul a schimbat însă acest lucru, iar părinții lor au făcut publică primul lor portret de familie. Fotografia emoționantă îi arată pe cei patru fericiți și împreună și a fost menită să transmită un mesaj important legat de acțiunile lor caritabile desfășurate în 2021.

„Anul acesta, 2021, am primit-o în lume pe fiica noastră, Lilibet. Archie ne-a făcut «mamă» și «tată», iar Lili ne-a făcut o familie. În timp ce așteptăm cu nerăbdare 2022, am făcut donații în numele dumneavoastră către mai multe organizații care onorează și protejează familiile – de la cele mutate din Afganistan, la familii americane care au nevoie de concediu parental plătit”, se menționează pe textul felicitării semnat „Harry, Meghan, Archie și Lili”.

Prințul Harry și Meghan nu se vor alătura familiei de Crăciun

Pentru Regina Elisabeta a II-a și familia sa, Crăciunul a fost mereu o zi puternic încărcată din punct de vedere al tradițiilor. Membrii Familiei Regale și apropiații lor se adunau la domeniul Sandringham din Norfolk, unde organizau o petrecere deosebită. Anul acesta însă, datorită situației epidemiologice sensibile din Marea Britanie, au renunțat la acest obicei.

Au anunțat în schimb că vor petrece împreună sărbătorile la palatul Windsor, unde pregătirile au început cu mult timp înainte. De pe masa lor nu vor lipsi fructele de mare și curcanul, iar la desert vor servi budincă de unt cu coniac.

Prințul Harry și Meghan se pare că vor lipsi și în acest an de la adunarea familiei, ci vor petrece în SUA, unde locuiesc de aproape doi ani. După ce au renunțat la titlurile lor regale și la îndatoririle care veneau o dată cu acestea, au ales să ducă o viață mult mai privată și să părăsească Anglia. Astfel, s-au mutat în California, unde se bucură de multă liniște și își cresc copii departe de agitația publică.

Decizia aceasta a venit după ce de-a lungul anilor s-au confruntat cu multe situații neplăcute cauzate de presă și restul familiei regale. Viața în fața reflectoarelor nu a reprezentat cea mai bună alegere pentru ei, așa că au ales să renunțe și să-și pună propria familie pe primul plan.

Etichete: