Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Harry și Meghan Markle au vizitat-o pe Regina Elisabeta după 2 ani

Prințul Harry și Meghan Markle au vizitat-o pe Regina Elisabeta după 2 ani

meghan markle printul harry anglia

Ducele și ducesa de Sussex se îndreptau către Haga, pentru Jocurile Invictus, însă au făcut o scurtă oprire și în Marea Britanie, a transmis purtătorul lor de cuvânt.

Vizita celor doi a avut loc cu doar câteva zile înainte de aniversarea de 96 de ani a Reginei Elisabeta.

La castelul Windsor s-au reunit prințul Charles, Meghan și Harry și Regina Elisabeta

Meghan și Harry au preferat să nu își aducă și copiii în scurta lor oprire la castel. Așadar, nici de data aceasta Regina nu a putut să își cunoască nepoata în vârstă de 10 luni, Lilibet, și nici să-l revadă pe Archie, nepotul său.

Se vehiculează că ducii de Sussex ar fi rămas peste noapte la casa lor, de pe terenul Frogmore Cottage. Acolo locuiește și verișoara lui Harry, Prințesa Eugenie, alături de soțul său Jack Brooksbank şi fiul lor, August.

 

„Putem confirma că au vizitat-o ​​pe bunica ducelui, aşa cum am spus anterior că urmează să se întâmple”, a spus purtătorul de cuvânt. „Au trecut prin Marea Britanie în drum spre Haga, unde vor participa la Jocurile Invictus”.

 

Vizita celor doi duci de Sussex în Marea Britanie a avut loc în ciuda conflictului dintre Harry și Guvern cu privire la securitate. Prințul susține că atât soția, cât și copiii săi, nu sunt în siguranță pe teritoriul Marii Britanii. Astfel, s-a simțit nevoit să ceară protecție suplimentară și chiar a fost dispus să plătească și mai mult pentru asta, însă a fost refuzat.

 

Ultima vizită a lui Harry la reședința familiei regale a avut loc anul trecut, când a participat la o ceremonie de dezvelire a unei statui în memoria mamei sale, Prințesa Diana. Meghan Markle, însă, nu a mai fost în Marea Britanie de pe vremea când ea şi soţul său au renunţat la îndatoririle regale şi şi-au transmis nemulţumirile într-un interviu oferit lui Oprah Winfrey. După acest eveniment și din cauza declarațiilor făcute în interviu, relația lui Harry cu tatăl său, Prințul Charles, a avut de suferit.

Regina Elisabeta urmează să împlinească 96 de ani pe 21 aprilie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: