Redactia.ro
Home » Homepage » Prințul Harry și Meghan Markle, fotografiați alături de Regele Charles al III-lea pentru prima dată de la moartea Reginei, la Palatul Buckingham. Ce se observă în imagine

Prințul Harry și Meghan Markle, fotografiați alături de Regele Charles al III-lea pentru prima dată de la moartea Reginei, la Palatul Buckingham. Ce se observă în imagine

GALERIE FOTO (4) Prințul Harry și Meghan Markle, fotografiați alături de Regele Charles al III-lea pentru prima dată de la moartea Reginei, la Palatul Buckingham. Ce se observă în imagine

Prințul Harry și Meghan Markle au fost fotografiați alături de Regele Carol pentru prima dată de la moartea Reginei, aseară, când sicriul suveranei a ajuns la Palatul Buckingham. Iată ce se observă în fotografie.

Prințul Harry și Meghan Markle, fotografiați alături de Regele Charles al III-lea pentru prima dată de la moartea Reginei. Ce se observă în imagine

Cu puțin timp înainte ca sicriul Reginei Elisabeta a II-a să ajungă la Palatul Buckingham, pentru a fi primit de familia sa, Regele Charles al III-lea a fost fotografiat alături de fiul lui, Prințul Harry, și de soția acestuia, Meghan Markle, pentru prima dată de la decesul Reginei.

Ultima oară, s-au întâlnit cu toții la Jubileul de Platină din iunie anul acesta.

Imaginea îl arată pe Regele Charles al III-ea când aștepta singur sicriul răposatei sale mame, cu capul plecat, la capătul scărilor din interiorul Palatului Buckingham. Membrii Gărzii Regelui erau afară, gata să întâmpine mașina funerară.

Pe de altă parte, Prințul Harry, îmbrăcat în negru, stătea în spatele tatălui său, la câțiva metri distanță, alături de soția sa, Meghan Markle, ducesa de Sussex.

Cu puțin înainte de acest moment, Meghan Markle și Prințul Harry au părut sumbri când au ajuns cu mașina la Palatul Buckingham. Eu au fost fotografiați când stăteau tăcuți în autoturism.

Foto: Kerry Davies

De asemenea, una dintre nepoatele Reginei Elisabeta a II-a, Prințesa Eugenie de York, și soțul acesteia, Jack Brooksbank, erau și ei vizibil emoționați când au sosit împreună acolo. Prințesa de Wales și Prințul de Wales au fost de asemenea fotografiați în mașină, în drum spre Palatul Buckingham, pentru a se alătura membrilor de rang înalt ai familiei regale.

Foto: Bruce Adams/Daily Mail

Seara trecută, au avut loc scene emoționante când regretata Regină a sosit în Londra, cu avionul, și apoi a fost adusă pentru ultima oară la Palatul Buckingham. Mulți oameni au venit de departe, au așteptat-o cu lacrimi în ochi și i-au adus omagii.

Unii au preferat doar să tacă, alții au început să aplaude și s-au auzit și urale în momentul în care sicriul a intrat pe porțile Palatului.

În această după amiază, Regele Charles al III-lea și Prinții William și Harry vor merge în spatele sicriului Reginei în timp ce aceasta va părăsi pentru ultima dată Palatul Buckingham, înainte de a fi înmormântată. Regele, Prințul de Wales și Ducele de Sussex, împreună cu Ducele de York, Prințesa Regală și Contele de Wessex vor fi cei care vor face parte din această procesiune.

Prințul Harry și Meghan Markle, fotografiați alături de Regele Charles al III-lea pentru prima dată de la moartea Reginei, la Palatul Buckingham. Ce se observă în imagine
Foto: colaj Profimedia
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: