Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Harry și Meghan Markle, la un pas de divorț. Cele mai noi indicii care dau de înțeles că povestea lor de iubire a ajuns la final

Prințul Harry și Meghan Markle, la un pas de divorț. Cele mai noi indicii care dau de înțeles că povestea lor de iubire a ajuns la final

printul harry si meghan markle

În ultimele săptămâni, din ce în ce mai multe tabloide din Marea Britanie titrează faptul că prințul Harry și Meghan Markle sunt în plin proces de divorț și că între ei nu mai poate fi vorba despre împăcare. O nouă informație pare să confirme această ipoteză. Iată detaliile!

Prințul Harry și Meghan Markle, la un pas de despărțire. Informațiile care par să confirme zvonurile

Presa internațională relatează că surse apropiate cuplului indică o posibilă deteriorare a mariajului Ducilor de Sussex. Există informații conform cărora prințul Harry a avut discuții cu avocați specializați în cazuri de divorț și și-ar petrece din ce în ce mai puțin timp în reședința din Montecito.

În prezent există voci noi care susțin că prințul Harry și Meghan Markle au intrat deja într-o perioadă de despărțire temporară, aceasta fiind o ultimă încercare de a-și regla relația. Decizia ar fi fost luată cu puțin timp înaintea călătoriei ducelui în turneul asiatic.

Se pare că Harry și Meghan Markle au decis să încerce o perioadă de separare temporară. Conform unei surse citate de Radar Online, cei doi intenționează să utilizeze timpul petrecut separat pentru a încerca să își refacă relația.

Prințul a fost surprins zâmbind în timp ce participa la Sentebale ISPS Handa Polo Cup în Singapore Polo Club sâmbătă, un eveniment sportiv pe care el l-a organizat cu scopul de a strânge fonduri pentru copiii afectați de sărăcie, discriminare și HIV/SIDA.

Între timp, Meghan Markle a fost fotografiată de o echipă de paparazzi în Montecito, apariția ei generând îngrijorare. În ciuda faptului că termometrele indicau peste 21 de grade Celsius, Meghan Markle era îmbrăcată potrivit unei zile de toamnă târzie, purtând un pulover, o eșarfă și un palton destul de gros. În pofida straturilor de îmbrăcăminte, observăm că Markle a pierdut în greutate semnificativ. În plus, pe încheietura mâinii purta un plasture care, conform publicațiilor din Marea Britanie, are rolul de a ajuta la atenuarea efectelor negative ale stresului.

Prințul Harry, lovitură dură din partea Casei Regale a Marii Britanii

Iată că a sosit timpul ca Familia Regală să lanseze o avertizare destinată lui Harry. Pe site-ul oficial al monarhiei, fiul cel mic al regelui Charles al III-lea și-a văzut retrase titlurile regale, conform acordului stabilit în 2020. Acest acord a permis lui Harry și Markle să rămână desemnați ca Altețe Regale, cu toate acestea, utilizarea efectivă a titlurilor le-a fost restricționată.

În pofida acordului stabilit, în diverse secțiuni ale site-ului, în ultimii trei ani, fratele lui William a fost menționat ca „Alteța Sa Regală”. Schimbarea recentă corectează această greșeală și sugerează că nu mai există vreo cale de întoarcere pentru Harry. Este clar că propria familie nu dorește să-l primească înapoi cu brațele deschise. În acest moment, Harry este identificat ca Duce de Sussex, titlu acordat de bunica sa, Regina Elisabeta a II-a, la momentul căsătoriei sale cu Meghan Markle în 2018.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: