Redactia.ro
Home » Monden » Prințul Louis, relație specială cu mama lui. Cum o strigă micuțul pe Kate Middleton

Prințul Louis, relație specială cu mama lui. Cum o strigă micuțul pe Kate Middleton

Prințul Louis, relație specială cu mama lui. Cum o strigă micuțul pe Kate Middleton

Prințul Louis, relație specială cu mama lui. Iată cum o strigă micuțul pe Kate Middleton!

Prințul Louis, relație specială cu mama lui

Familia regală britanică a atras mereu atenția lumii întregi, iar copiii Prințului William și ai Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, nu fac excepție. Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis sunt adorați de public, iar relația cu părinții lor a fost mereu un subiect de interes.

Recent, familia regală a participat la un eveniment de voluntariat la o cabană locală de cercetași din Slough, iar atenția s-a îndreptat și către modul în care cei trei copii se adresează mamei lor. Fiecare dintre ei are un mod special de a o striga pe Kate Middleton, dezvăluind astfel latura lor unică și relația intimă cu mama lor. Iată cum o strigă micuții pe Kate Middleton!

Cum o strigă micuții pe Kate Middleton

Prințesa Charlotte, în vârstă de șase ani, a fost auzită adresându-se mamei sale de mai multe ori cu termenul „mummy”. Acest apelativ afectuos este folosit nu doar de Charlotte, ci și de tatăl său, Prințul William, atunci când se adresează lui Kate în conversațiile cu copiii lor. Este evident că Charlotte are o legătură specială cu mama ei și simte confort și afecțiune în preajma ei.

În ceea ce-l privește pe Prințul Louis, cel mai mic membru al familiei, în vârstă de trei ani, el îi spune mamei sale „mama”. Acesta este un apelativ simplu și familiar, care reflectă legătura tandră dintre Louis și Kate. Deși poate părea simplist, acest mod de a o striga pe mama sa arată intimitatea și afecțiunea dintre ei.

Este important de menționat că relațiile dintre copii și părinți sunt unice și fiecare membru al familiei regale are propriul său stil de adresare. De exemplu, Kate Middleton îi spune soțului ei „papa”, în timp ce copiii îl numesc „tata” sau „părinte”. Aceste mici detalii dezvăluie un aspect personal al vieții lor de familie și adaugă o notă umană membrilor Casei Regale.

În timpul evenimentului de voluntariat, familia regală a afișat un comportament deschis și jovial. Este binecunoscut faptul că Prințul William și Kate Middleton încurajează copiii să petreacă timp în aer liber și să se bucure de natură. Prințul George iubește să se joace în aer liber, iar această ieșire a demonstrat încă o dată cât de mult se bucură întreaga familie de activitățile în natură.

 

Sursa foto: instyle.com

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: