Redactia.ro
Home » Știri » Prințul Louis s-a remarcat la parada Trooping the Colour! Mezinul de Wales a comis-o, din nou, în public

Prințul Louis s-a remarcat la parada Trooping the Colour! Mezinul de Wales a comis-o, din nou, în public

GALERIE FOTO (3)

Prințul Louis s-a remarcat la parada Trooping the Colour! Mezinul de Wales a comis-o, din nou, în public! Iată detaliile!

Prințul Louis s-a remarcat la parada Trooping the Colour

Prințul Louis a impresionat din nou la parada Trooping the Colour! Sâmbătă, cel mai mic dintre copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton s-a alăturat familiei regale la prima paradă aniversară organizată în timpul domniei bunicului său, Regele Charles.

Prințul Louis, în vârstă de doar cinci ani, a călătorit într-o trăsură trasă de cai alături de frații săi mai mari, Prințul George, în vârstă de 9 ani, și Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, de la Buckingham Palace la Horse Guards Parade. Aceasta a fost a doua participare a lor la Trooping the Colour, debutând anul trecut, eveniment care a marcat începutul weekendului Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta, străbunica lor.

Mezinul de Wales a comis-o, din nou, în public

În timpul călătoriei cu trăsura, Prințul Louis nu a putut să nu se țină de nas, probabil deranjat de mirosul cailor, conform publicației People. La Horse Guards Parade, familia regală a asistat la prezentarea numărului realizată de Batalionul 1 al Gărzilor Galeze.

După încheierea numărului, Prințul Louis și frații săi s-au întors la Palatul Buckingham. Apoi, micuții au apărut pe balconul palatului alături de Regele Charles, Regina Camilla, părinții lor, Prințul și Prințesa de Wales, Prințesa Anne, soțul ei, viceamiralul Sir Timothy Laurence, Prințul Edward și Sophie, ducesă de Edinburgh. Prințul Louis a atras rapid atenția prin reacțiile sale animate.

Pe durata prezenței lor pe balcon, Prințul Louis a interacționat cu mama și tatăl său, aplaudând pe balcon. Acesta și-a sprijinit bărbia în mâini și și-a întins brațul în momentul în care echipa acrobatică Red Arrows a Forțelor Aeriene Regale a trecut pe cer. Micul prinț a fost pregătit pentru zgomot și nu și-a acoperit urechile, așa cum a făcut anul trecut! Fiul cel mic al lui Kate și William a stat cu atenție în picioare în timpul cântecului „God Save the King” și a surprins mulțimea cu un salut înainte de a se retrage înapoi în palat.

 

Sursa foto: Captură ecran YouTube

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: