Redactia.ro
Home » Monden » Prințul William a făcut o nouă declarație despre Kate Middleton, după ce a vizitat o școală. Toți cei prezenți au rămas șocați

Prințul William a făcut o nouă declarație despre Kate Middleton, după ce a vizitat o școală. Toți cei prezenți au rămas șocați

Prințul William, moștenitorul tronului britanic, a făcut o vizită neașteptată la școala St Michael’s Church of England High School din Rowley Regis, Sandwell, joi, pentru a răspunde unei invitații personale venite din partea lui Freddie Hadley, un elev de 12 ani. Vizita prințului a fost descrisă ca fiind un moment „dulce-amărui” de către Daily Mail, datorită absenței Prințesei Kate, care se confruntă cu probleme de sănătate.

Prințul de Wales a ales să viziteze școala după ce a primit o scrisoare emoționantă de la tânărul Freddie în octombrie anul trecut. Postată inițial pe platforma social media X, fostul Twitter, în ziua Mondială a Sănătății Mintale, scrisoarea lui Freddie detalia activitățile legate de sănătatea mintală pe care el și colegii săi le desfășurau la școală. Impresionat de inițiativa băiatului, Prințul William a cerut echipei sale să organizeze în secret această vizită surpriză.

Prințul William, o nouă declarație despre Kate Middleton

Vizita Prințului William la St Michael’s a reprezentat prima așa-numită „zi regală în deplasare” de când s-a anunțat diagnosticul de cancer al Prințesei Kate. Absența sa a fost profund simțită, în special în contextul campaniei ei dedicată îmbunătățirii bunăstării mentale a copiilor, „Shaping Us”. Prințul William și-a exprimat regretul pentru absența soției sale, menționând că, în alte circumstanțe, aceasta ar fi fost alături de el pentru a susține inițiativele de sănătate mintală ale școlii.

„Mulți oameni scriu scrisori, dar cea a lui Freddie a fost o scrisoare foarte bine scrisă. Am promis că voi veni. Îmi pare rău că nu poate fi aici. I-ar fi plăcut”, i-a spus William unui membru al personalului, referindu-se la soția sa.

Vizita surpriză la liceul St Michael’s Church

Liceul St Michael’s Church nu este doar un exemplu de excelență academică, ci și un model de implicare în promovarea sănătății mintale și a bunăstării elevilor. În mai 2022, școala a fost onorată cu un premiu de la Centrul Carnegie de excelență pentru sănătate mintală în școli. Acesta a recunoscut eforturile continue ale instituției de a susține sănătatea mintală prin diverse inițiative, inclusiv programul „Student Voice” lansat în 2012, care include până la 100 de elevi activi în diverse proiecte comunitare și de strângere de fonduri.

Surpriza prințului William a fost totală pentru tânărul Freddie și colegii săi, care nu aveau nicio idee despre vizita regală planificată. Emoțiile au fost palpabile în momentul în care prințul a coborât din mașină, întâmpinat cu entuziasm și respect de către elevi și cadrele didactice. Acest gest nu doar că a validat eforturile lui Freddie și ale colegilor săi, dar a și subliniat angajamentul Casei Regale pentru sprijinirea inițiativelor de sănătate mintală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: