Redactia.ro
Home » Monden » Prințul William emoționat până la lacrimi în timp ce își amintește de regretata mamă, Prințesa Diana, într-un discurs emoționant: „Cei pe care i-am pierdut nu sunt uitați”

Prințul William emoționat până la lacrimi în timp ce își amintește de regretata mamă, Prințesa Diana, într-un discurs emoționant: „Cei pe care i-am pierdut nu sunt uitați”

GALERIE FOTO (3)

În timp ce a participat la deschiderea oficială a memorialului de la Manchester Arena, prințul William a fost sincer în legătură cu durerea pe care o simte referitor la pierderea mamei sale.

Mărturisirea sfâșietoare a prințului William despre mama lui, prințesa Diana

„Pentru Catherine și pentru mine, este foarte important să fim alături de voi astăzi aici. Pentru a ne aminti de cele 22 de vieți luate atât de brutal. Pentru a recunoaște sutele de vieți care au fost schimbate iremediabil și pentru a aduce un omagiu rezistenței acestui mare oraș”, a declarat William, în vârstă de 39 de ani, care a fost însoțit de soția sa, ducesa Kate, în timpul unui discurs emoționant marți, 10 martie. „Îmi amintesc prea bine șocul și durerea de pe fețele celor pe care i-am întâlnit atunci când am vizitat Manchester în zilele care au urmat atrocității”.

Prințul William reflectă durerea provocată de moartea regretatei sale

Ducele de Cambridge a precizat că știe că „durerea și trauma” nu au dispărut în urma atentatului din 2017, care a avut loc în timpul unui concert al Arianei Grande și a ucis 22 de persoane:

„Ca cineva care trăiește cu propria durere, știu, de asemenea, că ceea ce contează adesea cel mai mult pentru cei îndurerați este că cei pe care i-am pierdut nu sunt uitați”, a continuat el. Există alinare în amintiri. În recunoașterea faptului că, deși au fost luați oribil de repede, au trăit. Ne-au schimbat viețile”.

William a adăugat: „Au fost iubiți și sunt iubiți. Acesta este motivul pentru care memoriale precum Glade of Light sunt atât de importante. De aceea Catherine și cu mine ne-am dorit atât de mult să fim astăzi printre voi. Și ne amintim de întreaga comunitate din Manchester, care a răspuns în cele mai înduioșătoare și mai bune moduri posibile pentru a-i sprijini pe cei afectați.”

Prințesa Diana de-a lungul anilor

Nativa din Marea Britanie a făcut apel la toată lumea să păstreze victimele și familiile lor în inimile lor, spunând:

„În acea zi v-ați spus unul altuia că nu veți privi înapoi cu mânie. Și ați arătat lumii adevărata inimă a acestui loc extraordinar. Așa că, atunci când venim la acest memorial, haideți să privim înapoi cu dragoste pentru cei pe care i-am pierdut”.

De-a lungul anilor, William a vorbit deschis despre cum a trebuit să facă față pierderii mamei sale, Prințesa Diana. În august 1997, regretata prințesă de Wales a murit la vârsta de 36 de ani, după ce a suferit răni într-un accident de mașină la Paris. În momentul decesului ei, William avea 15 ani, iar fratele său mai mic, Prințul Harry, avea 12 ani.

„Încet-încet, încerci să-ți reconstruiești viața, încerci să înțelegi ce s-a întâmplat. M-am ținut și eu ocupat, de asemenea, pentru a-ți permite să treci prin acea fază inițială de șoc. Vorbim poate chiar și de cinci până la șapte ani după aceea”, a împărtășit William în timpul documentarului HBO „Diana, mama noastră”: Her Life and Legacy, în 2017. „Știți, au fost momente în care te uiți la cineva sau la ceva pentru putere și am simțit foarte mult că ea a fost acolo pentru mine.”

Relația complicată dintre Prințul William și Prințul Harry de-a lungul anilor

În iulie 2021, William și Harry, în vârstă de 37 de ani, au onorat-o pe regretata lor mamă cu o statuie pe care au comandat-o la 20 de ani de la moartea ei.

„Astăzi, la ceea ce ar fi fost cea de-a 60-a aniversare a mamei noastre, ne amintim de dragostea, puterea și caracterul ei – calități care au făcut-o o forță a binelui în întreaga lume, schimbând nenumărate vieți în bine”, au spus frații într-o declarație comună în timpul reuniunii lor la Palatul Kensington din Londra pentru dezvelire. „În fiecare zi, ne dorim ca ea să fie încă printre noi, iar speranța noastră este ca această statuie să fie văzută pentru totdeauna ca un simbol al vieții și moștenirii sale”. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: