Redactia.ro
Home » Monden » Prințul William și Kate, speriaţi de locuitorii din Caraibe. Semnal de alarmă şocant pentru cuplul regal!

Prințul William și Kate, speriaţi de locuitorii din Caraibe. Semnal de alarmă şocant pentru cuplul regal!

Printul-William-si-Kate-Middleton

Ducele William şi Kate, ducesa de Cambridge, şi-au anulat o vizită importantă planificată la începutul turneului lor din Caraibe, după ce locuitorii unui sat din Belize şi-au exprimat opoziţia faţă de prezenţa cuplului princiar în localitatea lor.

Cuplul regal urma să viziteze o fermă de cacao în timpul primei zile complete a turneului lor, duminică, însă angajamentul regal a fost scos din program de către biroul lor.

Protest anti-duci la ferma de cacao

Vineri, a avut loc un protest faţă de vizita cuplului princiar la ferma de cacao Akte ‘il Ha din satul Indian Creek, de la poalele Munţilor Maya. Problema ameninţă să umbrească începutul vizitei de opt zile a cuplului în Belize, Jamaica şi Bahamas, în onoarea Jubileului de Platină al reginei Elisabeta a II-a, şi ridică întrebări cu privire la planificarea călătoriei.

A avut loc inclusiv o dispută între locuitorii din Indian Creek şi Flora and Fauna International, organizaţia caritabilă pentru conservarea mediului pe care William o susţine în calitate de patron.

Vizita, mutată în altă locaţie

Localnicilor nu le-a convenit nici locul de aterizare al elicopterului regal, şi anume pe terenul de fotbal. „Nu vrem să aterizeze pe pământul nostru, acesta este mesajul pe care vrem să-l transmitem. Pot ateriza oriunde, dar nu pe pământul nostru”, a spus un localnic.

„Putem confirma că din cauza unor probleme sensibile care implică comunitatea din Indian Creek, vizita a fost mutată într-o altă locaţie. Detalii suplimentare vor fi furnizate în timp util”, a precizat purtătoarea de cuvânt a Palatului Kensington.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: