Redactia.ro
Home » Știri » Pro TV, acuzat că a „aranjat” finala show-ului de talente. Ce spun fanii emisiunii Românii au Talent

Pro TV, acuzat că a „aranjat” finala show-ului de talente. Ce spun fanii emisiunii Românii au Talent

Seara trecută, Darius Mabda, finalist al emisiunii Românii au Talent a plecat acasă cu marele premiu. Tânărul a oferit un moment de excepție pe scena talentelor, alegând să danseze pe melodia „In Your Room”, a trupei Depeche Mode. 

La scurt timp după ce s-a aflat numele câştigătorului concursului au apărut şi primele reacţii ale publicului telespectator. Pro TV este acuzat că a „aranjat” finala show-ului de talente.

Pro TV este acuzat că a „aranjat” finala show-ului de talente

În marea finală au fost 11 finaliști, însă doar Darius Mabda a ieșit învingător. Premiul câștigat de tânăr a fost în valoare de 120.000 de mii de euro. Pe marele podium au mai fost Emanuel Ion, care s-a clasat pe locul al doilea și Martina Meola, care a ocupat locul al treilea.

Mulţi dintre fanii emisiunii nu au fost încântaţi și au acuzat trustul că ar fi „aranjat” marea finală. Aceștia spun că tânărul nu merita să plece acasă cu premiul cel mare.

„Martina MEOLA este câștigătoarea, dar trăim în România și asta ne ocupă tot timpul ( vorba cuiva ) a ieșit ca la alegeri cine trebuia nu cine merita/ Toți sunt talentați și s-au pregătit mult dar fetița aceasta este un FENOMEN o să vă demonstreze dacă încă nu ați reușit să înțelegeți/ Așa pier talentele României pentru că îi descurajați și ii puneți în umbră pe cei mai buni , NIMIC NU MAI ESTE CORECT ÎN ȚARA ACEASTA/ Nu-mi vine să cred… eram sigură că va câştiga Emanuel Ion. Merita să câştige”, sunt doar câteva dintre comentariile internauţilor.

Darius Mabda a luat Marele Premiu, dar şi premiul de originalitate

Darius Mabda, în vârstă de doar 13 ani. El este, în acelaşi timp şi câştigător şi al premiului de originalitate. Pentru acest ultim premiu publicul a trebuit să aleagă între Alex Dowis, DJ Hugo, Darius Mabda şi Eva Nicolescu, micuţul dansator fiind nominalizat, în final, şi cîştigătorul acestuia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: