Redactia.ro
Home » Știri » PRO TV, gafă colosală! Ce s-a întâmplat cu serialul Las Fierbinți / Postul și-a cerut scuze publice

PRO TV, gafă colosală! Ce s-a întâmplat cu serialul Las Fierbinți / Postul și-a cerut scuze publice

las fierbinti

Gafă colosală la Pro TV. Postul de televiziune a comis-o grav joi seara, 24 noiembrie, când a difuzat din greșeală un episod mai vechi din popularul serial de comedie „Las Fierbinți”.

PRO TV a difuzat un episod greșit din Las Fierbinți

Fanii serialului care s-au așezat în fața televizoarelor dornici să urmărească aventurile eroilor preferați au fost suprinși când au vizionat, în locul unui episod nou, o reluare mai veche, de prin anul 2021. Este vorba despre un episod în care se făcea referire la campania de vaccinare împotriva coronavirusului și la teoriile conspiraționiste care circulă pe seama acesteia.

La o zi după această eroare, reprezentanții Pro TV au ținut să-și ceară scuze de la telespectatorii care nu au înțeles ce se petrece. Au făcut-o într-un mesaj pe care l-au postat pe contul oficial de Facebook al televiunii din Bulevardul Pache Protopopescu.

„În această seară, din cauza unei erori de sistem a fost difuzat un episod neplanificat din Las Fierbinţi. Ne cerem scuze pentru situaţia creată şi profităm să vă mulţumim pentru faptul că sunteţi alături de noi de atâţia ani. Vă invităm să rămâneţi aproape de personajele voastre preferate care vor trece, în continuare prin noi aventuri neaşteptat”, a transmis Pro Tv, într-un comunicat postat pe pagina de Facebook.

Cel mai longeviv serial românesc de comedie

Las Fierbinți este cel mai longeviv serial românesc de comedie. În luna februarie a acestui an a sărbătorit 20 de sezoane. Sitcomul în regia lui Dragoș Buliga a debutat pe data de 1 martie 2012, având tema muzicală ”Zarița Zanga”, compusă și interpretată de Mihai Mărgineanu, cel care apare și în distribuția serialului.

Personajele principale sunt Celentano (Adrian Văncică), Vasile (Gheorghe Ifrim), Giani (Constantin Diță), Bobiță (Mihai Bobonete), Dorel (Mihai Rait Dragomir), Robi (Leonid Doni), Dalida (Ecaterina Ladin), Gianina (Anca Dumitra), Firicel (Cuzin Toma), Ardiles (Mihai Mărgineanu), Aspirina (Mirela Oprișor), Doru (Iulian Postelnicu), Moș Peleus (Horațiu Mălăele), Rapidoaica (Maia Morgenstern), Nicu Rață (Marius Chivu), Brânzoi (Ion Ionuț Ciocia).

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: