Redactia.ro
Home » Monden » Pro TV reacționează dur, după ce s-a vehiculat că Vocea României este o emisiune regizată. Declarațiile unei fost concurente au făcut ravagii

Pro TV reacționează dur, după ce s-a vehiculat că Vocea României este o emisiune regizată. Declarațiile unei fost concurente au făcut ravagii

Xenia Costinar, o fostă concurentă a emisiunii Vocea României, a ridicat semne de întrebare serioase cu privire la autenticitatea acestui show de talente, aducând acuzații grave la adresa producției. Într-o dezvăluire uluitoare, Xenia a afirmat că totul este regizat și că mulți telespectatori ar trebui să-și pună la îndoială ceea ce văd pe micile ecrane, deoarece multe momente sunt scose din context pentru a servi interesele emisiunii.

Xenia Costinar a decis să împărtășească experiența ei în cadrul acestui show pentru a aduce la lumină aspecte pe care le consideră incorecte. Ea a îndemnat fanii emisiunii să fie mai critici cu ceea ce văd la televizor și să nu aibă încredere necondiționată în ceea ce li se prezintă. De asemenea, a atras atenția asupra riscului de a fi perceput în mod incorect din cauza modului în care sunt editate secvențele din show.

Pro TV a răspuns acuzațiilor grave care i se aduc

Aceste acuzații grave nu au trecut neobservate de către reprezentanții Pro TV, postul care găzduiește emisiunea Vocea României. Aceștia au răspuns prompt la acuzațiile concurentei lor, susținând cu tărie că emisiunea respectă principii etice și că nu sunt implicate practici regizate. Afirmă că structura emisiunii este bine definită și că toți concurenții au șansa de a-și exprima talentele într-un mediu autentic.

„Nu vom comenta declarațiile concurentei, având în vedere că fiecare participant poate percepe diferit această experiență. Putem confirma faptul că emisiunea are o structură bine stabilită.

De-a lungul sezoanelor, multe voci incredibile au fost remarcate de antrenori, dar câștigătorii Vocea României au fost întotdeauna votați de către public, în etapele live”, au spus reprezentanții Pro TV, pentru unica.ro.

Ce i s-a întâmplat fostei concurente de la Vocea României

Povestea Xeniei Costinar în cadrul emisiunii Vocea României a început cu cinci ani în urmă, când a primit primul apel de la producție. La acel moment, însă, Xenia nu a fost convinsă de ideea de a participa la show și nici timpul nu îi permitea să se implice așa cum dorea. Prin urmare, a refuzat inițial propunerea. Cu toate acestea, producătorii emisiunii nu au renunțat la dorința de a o avea în competiție.

Datorită insistenței celor de la Pro TV, Xenia a hotărât să le acorde o șansă și să se implice în emisiune. Inițial, i s-a cerut să pregătească cinci piese pentru audiții, dar Xenia a luat o decizie fermă și a anunțat că va cânta doar o singură piesă în fața juraților. Această decizie pare să fi fost acceptată de producție, însă li s-a cerut să pregătească și celelalte patru melodii, chiar dacă nu aveau intenția de a le interpreta.

Cu toate promisiunile și așteptările ridicate, Xenia nu a reușit să întoarcă niciunul dintre scaunele juraților în timpul audițiilor. Frustrarea ei a crescut și mai mult atunci când a susținut că jurații nu au fost de acord cu piesa pe care a ales să o interpreteze. Acest lucru a alimentat dezamăgirea sa și a contribuit la nemulțumirea pe care o resimte acum față de emisiune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: