Redactia.ro
Home » Știri » Probleme în căsnicia lui Ștefan Bănică Jr. cu Lavinia Pîrva? Ce zvonuri au apărut

Probleme în căsnicia lui Ștefan Bănică Jr. cu Lavinia Pîrva? Ce zvonuri au apărut

GALERIE FOTO (2)

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Însă, cei doi par să aibă probleme în căsnicie în ultimul timp.

 

Probleme în căsnicie

 

Ștefan bănică a preferat să își țină întotdeauna viața personală departe de ochii lumii. Cei doi nu au oferit niciodată prea multe detalii despre modul în care se desfășoară relația dintre ei și au stat departe de curioși. N-au apărut zvonuri până în prezent cu privire la posibile neînțelegeri între cei doi, însă, un detaliu a adat-o de gol pe Lavinia Pîrva. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a fost surprinsă fără verighetă pe deget.

Ștefan Bănică nu a dat prea multe detalii cu privire la familia lui și nici Lavinia nu a fost adepta expunerii vieții personale în public. Însă, de curând, Lavinia a fost surprinsă ieșind la plimbare cu băiețelul e. Paparazzi Ciao.ro au observat că pe degetul Laviniei Părva nu mai era nicio verighetă. Însă, fie a uitat să își pună verightea, fie a  considerat că acest accesoriu nu se potrivește întregului outfit. Însă, nu se știe exact dacă poate fi vorba despre o ruptură între Lavinia și Stefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică s-a dedeclarat mândru de familia pe care o are cu Lavinia Pîrva, în urmă cu ceva timp.

”Venirea pe lume a lui Alexandru, când aveam 51 de ani, o percep ca un cadou, pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Şi atunci, probabil, sunt mai relaxat. Aşa că nu ştiu dacă e vorba de experienţă sau de înţelegere a lucrurilor. Ştefan şi Violeta au ştiut să se adapteze şi să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Este un pitic cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creşterea lui”, a spus Ștefan Bănică Jr.

Artistul a devenit tată la vârsta de 51 de ani și mai are doi copii din căsniciile anterioare. Lavinia Pîrva se înțelege de minune și cu ceilalți copii ai artistului.

Mai mult, toți cei trei copii ai artistului sunt un motiv de fericire pentru el. ,,Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie”, a mai adăugat artistul.Ștefan Bănică și Lavinia Pârva s-au căsătorit în sceret, în 2017, după șase ani de relație. Cei doi au ales să facă o cununie discretă, departe de ochii lumii.

 

Lavinia Pîrva a vorbit despre perioada sarcinii.

 

„Am mâncat cam tot ce am poftit. Mi-au plăcut foarte tare fructele. Am mâncat multe gutui. Am luat destul de multicele kilograme în sarcină, am reţinut multă apă, dar lucrul ăsta s-a rezolvat imediat după ce am născut. Mi-aş dori să ajung foarte repede poate mai slabă decât înainte. Nu este asta o problemă. Tăticul este foarte cool, Ștefan este un tată foarte cool. Este îndrăgosit peste cap de el. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent”, a mai spus artista.

Soția lui Ștefan Bănică s-a schimbat odată cu sarcina și după ce l-a adus pe lume pe Alexandru, băiețelul pe care îl are cu Ștefan Bănică. Bruneta a reușit chiar să slăbească cele 30 de kilograme pe care le-a acumulat în timpul nașterii. Frumoasa brunetă a mărturisit că a reușit să slăbească printr-o dietă echilibrată, un stil de viață sănătos, foarte mult sport și a ajuns să arate, din nou, ca la 20 de ani.

Ștefan Bănică, afectat de pandemie

 

Ștefan Bănică este afectat de noile schimbăriîn contextul pandemiei. Artistul nu va mai susține concertul său de Crăciun, pentru că riscul de îmbolnăvire cu noul coronavirus ar fi unul foarte mare. Mai mult, artistul nu va mai lua niciun ban în acest an pentru concertul de la Sala Palatului pe care îl organiza în fiecare an.

Potrivit unui calcul, artistul primea pentru cele trei zile în care susținea concertele de Crăciun, suma de 1.218.000 de lei. Ștefan Bănică nu va mai câștiga acești bani în acest an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: