Redactia.ro
Home » Monden » Probleme în cuplu! De ce s-au certat Răzvan Simion și iubita sa într-o escapadă la munte

Probleme în cuplu! De ce s-au certat Răzvan Simion și iubita sa într-o escapadă la munte

Razvan simion și noua iubită

Răzvan Simion, co-prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, are din nou probleme în viața sentimentală. După despărțirea de Lidia Buble, acesta și-a găsit consolarea în brațele unei frumoase șatene, însă se pare că nici cu ea lucrurișe nu sunt tocmai roz. Cei doi au avut prima ceartă serioasă în acest weekend. 

Răzvan Simion și noua sa iubită, ceartă în vacanță la munte

Noua relație a lui Răzvan Simion nu este numai lapte și miere. Se pare că cei doi îndrăgostiți au avut o ceartă serioasă în acest weekend, în timp ce prezentatorul o răsfăța la munte pe iubita lui.

Potrivit Cancan.ro, colegul lui Dani Oțil și-a dus noua iubita la o stațiune din Vălenii de Munte unde a încercat să-i facă toate poftele, însă șatena nu s-a lăsat impresionată așa ușor, astfel că a apărut și prima ceartă dintre cei doi.

”Răzvan Simion părea să fie un client fidel și prieten cu patronul. De cum au ajuns în locație, gazdele i-au tratat regește pe cei doi. Doar că iubita prezentatorului de la Antena 1 părea extrem de nemulțumită, cu toate că Răzvan își dădea toată silința să-i facă pe plac. A stat bosumflată toată seara. Tot timpul a strâmbat din nas și părea că nimic nu-i convine. Când au ajuns în cameră, cei doi se pare că au «încins» o partidă zdravănă de ceartă din cauza comportamentului ei”, a mărturist pentru Cancan.ro o sursă din anturajul celor doi.

De ce s-a despărțit Răzvan Simion de Lidia Buble

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit după o relație de cinci, iar vestea a șocant pe toată lumea. Cei doi păreau că sunt unul dintre cele mai strânse cupluri, iar toți se așteptau la o căsătorie în loc de o ruptură.

Imediat după iscarea scandalului au apărut și primele informații în presă legate de motivul despărțirii acestora, iar unul dintre ele, spus chiar de o sursă din anturajul Lidiei, ar fi fost religia. Se pare că acesta nu era pregătit să-și schimbe religia din ortodox în penticostal pentru frumoasa artistă, iar acest lucru a îndepărtat-o pe Lidia.

”Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri. Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri. 

Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla. Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu. Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor, ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți. Era de acordEa este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască”, au declarat apropiații Lidiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: