Redactia.ro
Home » Știri » Problemele de sănătate de care ar suferi Vladimir Putin. Ce tratament ar lua liderul de la Kremlin: „Uitați-vă la fața lui, s-a schimbat”

Problemele de sănătate de care ar suferi Vladimir Putin. Ce tratament ar lua liderul de la Kremlin: „Uitați-vă la fața lui, s-a schimbat”

Agresivitatea cu care Vladimir Putin a acționat în decizia de a invada Ucraina a alimentat temerile lumii întregi privind problemele de sănătate de care ar suferi liderul de la Kremlin.

Șeful rus ar avea mai multe probleme de sănătate de care ar suferi, potrivit unor declarații date de anumiți sprecialiști.

Există mai multe voci care spun că Vladimir Putin ar consuma steroizi, fapt ce ar putea fi observat cu ochiul liber, atrag atenția oamenii din domeniu.

Problemele de sănătate de care ar suferi Vladimir Putin

Prima problemă medicală din pricina căruia ar suferi Vladimir Putin ar fi una „de natură psiho-neurologică”.

Profesorul Valery Solovei, analist politic care a vorbit pentru prima dată de problemele de sănătate ale liderului de la Kremlin, susţine că preşedintele Vladimir Putin suferă de boala neurodegenerativă Parkinson.

Însă specialistul susține că acest lucru nu ar amenința extrem de mult viața liderului de la Kiev, ci „doar limitează aparițiile publice”.

Tot acesta, a susținut la un moment dat că președintele rus a trecut și printr-o operație de urgență pentru cancer.

Ce tratament ar lua Vladimir Putin: „Uitați-vă la fața lui, s-a schimbat”

La rândul său, medicul Lord Davis Owen, fost ministru de Externe al Marii Britanii, a declarat pentru Times Radio, că îl suspectează pe Putin de consum de steroizi din cauza modificărilor formei feței lui Putin, care ar putea fi cauzate de medicamentele care stimulează masa musculară.

„Uitați-vă la fața lui, cum s-a schimbat. Acum are o față ovală. Nu cred că e doar o operație plastică, așa cum spune lumea. Ori a consumat steroizi ca un culturist și este foarte mândru de mușchii lui, ori a consumat corticosteroizi.

Când consumi aceste droguri, ajungi să ai această față. Reduc imunitatea și te fac vulnerabil în fața Covidului. Omul ăsta a fost izolat complet, nu vede pe nimeni, stă la kilometri distanță de toți.

Asta înseamnă că este pe steroizi. Cred că personalitatea sa s-a schimbat, dar nu cred că este nebun. Este deștept și abil. E cineva pe care nu vrei să îl ai dușman. Este nemilos”, a declarat Lord Owen.

Există și voci care pun starea de sănătate fizică și mintală a lui Putin pe efectele simptomului „brain fog” (n.r. „ceața pe creier”), ca urmare a COVID-ului îndelungat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: