Redactia.ro
Home » Monden » Problemele de sănătate se țin lanț pentru Adrian Minune. Ce este diverticulita, diagnosticul pe care i l-au pus medicii

Problemele de sănătate se țin lanț pentru Adrian Minune. Ce este diverticulita, diagnosticul pe care i l-au pus medicii

adrian minune

În ultima perioadă Adrian Minune s-a confruntat cu probleme de sănătate care l-au împiedicat să facă ceea ce-i place cel mai mult: să încânte publicul. A petrecut mai multe zile în spital, iar acum artistul a primit un diagnostic din partea medicilor, în urma investigațiilor cărora a fost supus. De ce boală suferă artistul și ce intenționează să facă în viitor.

Deși medicii i-au pus un diagnostic, iar artistul trebuie să se prezinte la consultații pentru ca situația să fie ținută sub control, Adrian Minune nici nu vrea să se gândească la o pauză. El este determinat să-și onoreze toate obligațiile, așadar nu și-a anulat concertele pentru a nu-și dezamăgi fanii care îi apreciază muzica.

Adrian Minune a avut nevoie de îngrijiri medicale urgente după ce a prezentat simptome neplăcute, fapt care a stârnit îngrijorarea atât a familiei sale, cât și a fanilor săi. După ce a primit un diagnostic, manelistul a fost externat, dar va trebui să revină la spital pentru alte teste și investigații medicale. Adrian Minune a declarat că a primit un diagnostic de diverticulită în urma analizelor medicale efectuate. Cu toate acestea, artistul a menționat că se simte bine, dar este necesar să respecte un regim alimentar restrictiv și să urmeze un tratament recomandat de către medicii care l-au consultat.

„Am fost la spital, am făcut un CT. E vorba de diverticulită. De la frig. Dar sunt beton, mulțumesc lui Dumnezeu. Am luat niște pastile, țin un regim, sunt bine. Să iau pauză? Niciodată! Muzica e viața mea, mă îndrept spre Chișinău. Nimeni și nimic nu mă poate împiedica să-mi fac meseria”, a declarat Adrian Minune, conform Cancan.

Ce este diverticulita, boala cu care a fost diagnosticat Adrian Minune

Diverticulita este o afecțiune care apare atunci când diverticulii, mici saci sau umflături care apar pe pereții colonului, se inflamează sau se infectează. Această afecțiune poate provoca simptome precum dureri abdominale, febră, greață, diaree sau constipație, și poate necesita tratament medical adecvat pentru a preveni complicațiile grave. Printre cauzele comune ale diverticulitei se numără dietă săracă în fibre, constipația cronică și îmbătrânirea.

O alimentație bogată în fibre joacă un rol esențial în gestionarea diverticulitei și menținerea sănătății digestive. O dietă săracă în fibre poate duce la modificări ale motilității intestinale și la constipație cronică, ceea ce poate crește presiunea asupra pereților colonului și poate agrava diverticulii existenți.

Prin schimbarea dietei și adoptarea unui stil de viață sănătos, care include exerciții fizice regulate, renunțarea la fumat și o hidratare adecvată, este posibil să se împiedice progresia bolii. Cu toate acestea, este important de menționat că diverticulii deja formați nu pot fi vindecați prin intermediul acestor măsuri.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: