Redactia.ro
Home » Știri » Produs toxic, retras din magazinele Kaufland! Clienții sunt rugați să-l returneze în magazine

Produs toxic, retras din magazinele Kaufland! Clienții sunt rugați să-l returneze în magazine

kaufland

Lanțul de magazine Kaufland retrage sucul de mere și vișine „Vreau din România” după ce s-a observat „o depășire a valorii admise pentru patulină în acest produs”. Clienții sunt rugați să nu îl consume și să-l returneze în magazine.

Produs toxic, retras din magazinele Kaufland! Clienții sunt rugați să-l returneze în magazine

„Kaufland retrage voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor, următorul produs:

În urma verificărilor periodice, s-a decelat o depășire a valorii admise pentru patulină în acest produs. Întrucât nu poate fi exclus vreun risc asupra sănătății şi din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Kaufland a reacționat fără întârziere și a retras de la comercializare produsul în cauză.  

Clienții care au achiziționat produsul mai sus menționat cu data de valabilitate 17.11.2022, lot: 417, sunt rugați să acorde atenție acestei informări și să nu îl consume. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.  

Această rechemare vizează exclusiv produsul „ Vreau din România Suc de mere şi vişine 3L”, lot: 417, data de valabilitate: 17.11.2022, conform declarației producătorului S.C. Mărul Argintiu SRL.  

Kaufland își cere scuze clienților pentru situația creată”, se arată pe site-ul ANSVSA.

Kaufland este un lanț de hipermarketuri din Germania, parte a grupului Schwarz, care deține și retailerul de discount Lidl. A deschis primul său magazin în 1984 în Neckarsulm. S-a extins rapid și a devenit lider în ceea ce a fost anterior Germania de Vest. În anul 2014, grupul Schwarz a devenit cel mai mare grup de retail din Europa, cu afaceri de aproape 80 miliarde euro.

În prezent, Kaufland deține peste 1200 de magazine. Mai mult de 650 sunt situate în Germania. Kaufland operează și în alte țări din Europa Centrală și de Est. Cum ar fi: Cehia, Polonia, Croația, Slovacia, România, Republica Moldova și Bulgaria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: