Redactia.ro
Home » Știri » Produsul adorat de toți românii a revenit la Lidl! Costă doar 1,29 de lei

Produsul adorat de toți românii a revenit la Lidl! Costă doar 1,29 de lei

În weekendul ce urmează, Lidl aduce în atenția cumpărătorilor o serie de oferte speciale, cu reduceri considerabile la o gamă variată de produse adorate de români. Printre acestea, se numără și un produs cu o reducere deosebit de atractivă, disponibil exclusiv sâmbătă, 6 aprilie 2024.

Ofertele prezentate de Lidl pentru acest weekend reprezintă o ocazie ideală pentru consumatori de a face economii substanțiale la cumpărături, fără a compromite calitatea produselor achiziționate. Diversitatea produselor aflate la reducere asigură că fiecare vizitator al magazinelor Lidl va găsi ceva pe placul său, fie că este în căutarea unor produse alimentare specifice, fie că dorește să încerce ceva nou.

Ofertă neașteptată de la Lidl

Este vorba despre salata de icre cu ceapă de la Nautica, care va putea fi achiziționată pentru doar 1,29 lei, însemnând o reducere de 35% față de prețul inițial de 1,99 lei. Această ofertă reprezintă o ocazie excelentă pentru iubitorii de delicatese să se bucure de produse de calitate la prețuri accesibile.

Salata de icre cu ceapă de la Nautica, disponibilă la un preț surprinzător de doar 1,29 lei pentru un pachet de 70 de grame, este doar un exemplu al modului în care Lidl își răsplătește clienții cu oferte tentante. Pentru a beneficia de această ofertă, clienții sunt încurajați să viziteze magazinele Lidl în zilele de sâmbătă, 6 aprilie, și duminică, 7 aprilie, deoarece promoția este limitată la acest sfârșit de săptămână.

Cele mai bune oferte de la Lidl

Pe lângă salata de icre cu ceapă, Lidl a pregătit și alte oferte atractive pentru acest weekend. Cașcavalul de la Pilos, disponibil în pachete de 100 de grame, va avea un preț redus de la 3,69 lei la doar 2,69 lei, ceea ce reprezintă o reducere de 27%.

Pentru cei interesați de alte categorii de produse, pasta de tomate de la Freshona va fi de asemenea disponibilă la un preț redus, cu 30% mai puțin față de prețul obișnuit, ajungând astfel la 3,79 lei. Iar pentru cei care țin post sau pur și simplu preferă o alimentație bazată pe legume, mixul de legume Mexico de la Freshona este o alegere excelentă, având o reducere de 17%, cu un preț final de doar 3,29 lei pentru o pungă de 450 de grame.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: