Redactia.ro
Home » Stil de viață » Profeția tulburatoare a lui Arsenie Boca. Ce oraș din România va fi ras de pe hartă

Profeția tulburatoare a lui Arsenie Boca. Ce oraș din România va fi ras de pe hartă

profetii Arsenie Boca

Parintele Arsenie Boca este recunoscut ca „Sfantul Ardealului” și este cunoscut pentru predicile sale profetice. El a făcut predicții remarcabile, unele dintre ele fiind citite dintr-o carte adusă de la Muntele Athos.

Aproape ca oamenii isi vor pierde speranta: Profetiile despre lupta ce se apropie

Parintele Arsenie a avertizat că aproape întreaga omenire își va pierde speranța în fața luptei iminente. El a vorbit despre o amenințare care va urmări să împiedice lumina și voința dumnezeiască, răspândind spurcăciunea în jur. Acesta a subliniat importanța menținerii credinței adevărate pentru a fi salvați.

Mai, să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte. Vor cădea și cei aleși. Îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Va vor cern. Vor pune impozite, taxe și alte îngre­di­ri. Vor lua totul!”, a spus Arsenie Boca.

Prevestirile dure despre viitorul țării

Parintele Arsenie a făcut previziuni sumbre despre viitorul țării. El a vorbit despre o puternică emigrație și despre vremuri grele în care se vor impune impozite și alte restricții. Printre cele mai îngrijorătoare prevestiri se numără cea legată de o catastrofă ce va afecta Capitala profund, sugerând că Bucureștiul va fi „șters de pe fața pământului” în urma unui al treilea „ouat”.

Cine a fost Arsenie Boca: Viața și moștenirea unui mare duhovnic

Arsenie Boca a fost un preot, pictor, și călugăr ortodox român, născut în 1910 în satul Vața de Sus, județul Hunedoara, Transilvania. El a devenit cunoscut pentru înțelepciunea și spiritualitatea sa, fiind considerat unul dintre cei mai mari duhovnici ai României. Arsenie Boca a trăit o viață dedicată credinței și slujirii, oferind sfaturi și îndrumări duhovnicești în timpul vieții sale, precum și prin predicile sale, care au căpătat o dimensiune profetică. Moștenirea sa spirituală rămâne o sursă de inspirație pentru mulți credincioși și căutători de adevăr, iar cuvintele și predicile sale continuă să fie studiate și apreciate în prezent.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: