Redactia.ro
Home » Știri » Profețiile bătrânilor athoniți despre soarta lui Vladimir Putin: „Va veni vremea când Rusia va fi sfâșiată”

Profețiile bătrânilor athoniți despre soarta lui Vladimir Putin: „Va veni vremea când Rusia va fi sfâșiată”

GALERIE FOTO (2) Vladimir Putin și-a scos propaganda pe stadion: "Trebuie să ne impunem toate planurile stabilite"

Profețiile bătrânilor athoniți despre soarta lui Vladimir Putin. Aceștia spun că țara lui Putin va fi distrusă în totalitate și o parte din ea va fi cedată Chinei, pentru o lungă perioadă de timp. De asemenea, athoniții susțin că Occidentul va contribui la distrugerea Rusiei.

Profețiile bătrânilor athoniți despre soarta lui Vladimir Putin: „Va veni vremea când Rusia va fi sfâșiată”

O previziune veche a bătrânilor athoniți pare să vorbească despre soarta pe care o va avea Rusia. Aceștia au spus că țara lui Vladimir Putin va fi distrusă, iar China va lua o parte din ea. De asemenea, Occidentul va participa la distrugerea Rusiei. Cu toate astea, va veni momentul în care Rusia va renaște și națiunile vor fi înfricoșate. ”Când Orientul capătă putere, totul va fi instabil. Va veni vremea când Rusia va fi sfâșiată. Mai întâi va fi împărțită, iar apoi vor începe să jefuiască bogăția. Occidentul va contribui cu orice fel la distrugerea Rusiei și va ceda partea de Est a acesteia Chinei pentru o vreme. Furtuna va trece peste țara Rusiei. Domnul va ierta poporul rus. Mânăstirile vor fi redeschise peste tot. Rusia își va învige dușmanul. Iar peste timp se va contopi cu alte țări slave și vor face acel mare ocean de care Dumnezeu a vorbit din cele mai vechi timpuri. Toate națiunile vor fi înfricoșate.”

Ierusalim și Constantinopil vor fi conduse de forțele ruse. Bătrânii athoniți susțin că vor veni vremuri când tinerii vor ajunge la limitele finale. „Vor veni vremuri când corupția și decăderea moravurilor tinerilor își vor atinge limitele finale, aproape că nu vor mai rămâne necorupte. Ei vor considera că totul va rămâne nepermis pentru a satisface mofturile și poftele, căci își vor vedea pedepsirea. Se vor strânge în companii, bande, vor fura, vor fi desfrânați, dar va veni vremea când va fi o voce a lui Dumnezeu când tinerii vor înțelege că e imposibil să trăiești așa și vor merge la credință în diverse feluri. Cei care înainte au fost păcătoși, corupți, bețivi, se vor îndrepta către biserici și vor simți o mare poftă de viață. Mulți dintre ei se vor călugări, vor deschide mănăstiri. Bisericile vor fi pline de credincioși și majoritatea tineri.”, se arată în previziunile bătrânilor athoniți.

Credința va opri războiul

Daniel din Katounakia Sfântului Munte a spus că Diavolul se teme de omul ascultător și credincios. Acesta este de părere că ascultarea și credința oamenilor ar putea opri un război. Bătrânul atrage atenția luptătorilor asupra următorului lucru: “Ascuns si intrarmat pana-n dinti, vrajmasul se afla in suflet, in trup si-n imprejurimi. Nu lasa sa treaca nici un prilej pentru a incerca sa-l subjuge pe om si sa-l ispiteasca in credinta lui. In functie de circumstante, diavolul ataca si se opune hotararilor noastre. Tinta lui principala, in acelasi timp, este sa-l loveasca pe om in credinta sa si sa-l faca sa treaca la tradare si renegare. Daca a reusit, el taie zelul si ravna. Cu credinta se face totul, dar cu credinta pusa in lucrare. Daca credinta este clatinata, totul se clatina si linia frontului slabeste”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: