Redactia.ro
Home » Știri » Profită de reducerile CFR Călători pentru bilete de tren! Așa călătorești mai ieftin

Profită de reducerile CFR Călători pentru bilete de tren! Așa călătorești mai ieftin

CFR Călători anunță noi scumpiri pentru biletele de tren! Vești proaste pentru români

Dacă ești un călător pasionat sau pur și simplu îți place să explorezi România cu trenul, avem vești excelente pentru tine! CFR Călători a anunțat reduceri semnificative pentru biletele de tren, oferind o oportunitate excelentă de a călători mai ieftin în perioada 15-18 februarie 2024. Vino și descoperă cum poți beneficia de aceste tarife avantajoase și ce surprize te așteaptă! Iată detaliile!

Cum poți beneficia de reducerile CFR Călători

Începând cu 15 februarie și până pe 18 februarie 2024, CFR Călători oferă o reducere de 20% pentru biletele de tren la clasa 1 și clasa a 2-a pentru călătoriile interne. Această reducere substanțială este disponibilă exclusiv pentru biletele cumpărate de la standul CFR Călători situat în Pavilionul B2 la Complexul Expoziţional ROMEXPO din București.

Surprizele care îți fac călătoria și mai plăcută

Pe lângă economiile considerabile la biletele de tren, cumpărătorii vor fi răsfățați și cu mici surprize oferite în limita stocului disponibil. Astfel, în funcție de valoarea biletului achiziționat, poți primi un rucsac pliabil, o baterie externă pentru încărcarea telefonului sau chiar un termos pentru alimente și un stick de memorie de 16 GB, potrivit Antena 3 CNN.

Informații utile pentru călători

La standul CFR Călători, poți obține informații cu privire la modalitățile de cumpărare a biletelor pentru călătoriile interne și internaționale, ofertele către destinațiile turistice majore din țară și Europa, precum și posibilitățile de parteneriate pentru distribuirea autorizată a biletelor CFR Online. De asemenea, poți descoperi și serviciul inedit de Tren Charter, ideal pentru evenimente speciale sau călătorii personalizate.

Această inițiativă a CFR Călători vine în sprijinul călătorilor, oferindu-le o oportunitate unică de a beneficia de tarife avantajoase și de a descoperi facilitățile oferite pentru călătoriile lor. Nu rata șansa de a călători mai ieftin și mai confortabil cu trenul în perioada 15-18 februarie 2024! Vino la Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti și profita de aceste reduceri exclusive!

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: