Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo 11-25 martie 2024. Meteorologii anunță creșterea temperaturilor în toată țara

Prognoza meteo 11-25 martie 2024. Meteorologii anunță creșterea temperaturilor în toată țara

Prognoza meteo 11-25 martie 2024. Meteorologii anunță creșterea temperaturilor în toată țara

Iată pognoza meteo 11-25 martie 2024! Meteorologii anunță creșterea temperaturilor în toată țara!

Prognoza meteo 11-25 martie 2024

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a făcut publică prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, oferind informații vitale despre tendințele termice și posibilele precipitații în diverse regiuni ale țării. Cu temperaturile în creștere și variații termice ușoare, este esențial să fiți pregătiți pentru schimbările de vreme din perioada 11-25 martie 2024.

Meteorologii anunță creșterea temperaturilor în toată țara

Banat

În Banat, primele zile vor aduce o ușoară scădere a temperaturilor, cu valorile termice diurne coborând la aproximativ 12 grade. Totuși, spre finalul săptămânii, se anunță o creștere semnificativă, cu medii de 17…18 grade. Variațiile termice vor fi minime în a doua jumătate a intervalului, iar probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată în primele zile și după data de 19 martie.

Crișana

În Crișana, se prognozează o scădere inițială a temperaturilor, urmată de o creștere până la medii de 16…17 grade la finalul primei săptămâni. Variațiile termice vor fi minime în a doua jumătate a intervalului, iar probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată mai ales în primele zile și după data de 17 martie.

Transilvania

În Transilvania, se anticipă o scădere inițială a temperaturilor, urmată de o creștere spre medii de 15…16 grade la finalul primei săptămâni. Variațiile termice vor fi minime în a doua parte a intervalului, iar probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în primele zile și după data de 19 martie.

Maramureș

În Maramureș, se prognozează o creștere a temperaturilor până la medii de 15 grade spre finalul primei săptămâni, urmată de variații ușoare. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în primele zile și după data de 17 martie.

Moldova

În Moldova, variațiile termice diurne vor fi moderate, iar probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în primele zile și după data de 19 martie.

Dobrogea

În Dobrogea, temperaturile se vor menține relativ constante, cu medii între 10 și 15 grade, iar probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în primele zile și după data de 20 martie.

Muntenia și Oltenia

În Muntenia, se anunță o creștere ușoară a temperaturilor până la medii de 18…19 grade, urmată de o scădere la aproximativ 15…16 grade. Situația este similară și în Oltenia, cu temperaturi în creștere spre finalul primei săptămâni. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată în primele zile și după data de 20 martie în ambele regiuni.

La munte

La munte, temperaturile vor oscila între 2 și 6 grade, cu o creștere mai pronunțată între 14 și 18 martie. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în primele zile și după data de 19 martie.

Sursa foto:Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: