Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo 13 mai. Vremea se încălzește treptat, dar plouă în mai multe zone ale țării

Prognoza meteo 13 mai. Vremea se încălzește treptat, dar plouă în mai multe zone ale țării

Prognoza meteo 11-25 martie 2024. Meteorologii anunță creșterea temperaturilor în toată țara

Prognoza meteo 13 mai. Vremea se încălzește treptat, dar plouă în mai multe zone ale țării. Iată detaliile!

Prognoza meteo 13 mai

Prognoza meteo pentru data de 13 mai indică faptul că vremea în România se va încălzi treptat, însă ploile vor afecta mai multe zone din țară, conform Administrației Naționale de Meteorologie.

Potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi mai ridicate față de zilele precedente, însă precipitațiile vor fi prezente în majoritatea regiunilor. Un val de aer cald urmează să ajungă în România la începutul săptămânii viitoare, iar acesta va determina o creștere treptată a temperaturilor.

Astăzi, în depresiunile intramontane, se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse între 14 și 15 grade Celsius, iar ploile sunt așteptate în aceste zone. La altitudini mai mari de 1800 de metri, meteorologii anunță că vor apărea lapoviță și ninsori.

Pe de altă parte, regiunile Oltenia, Transilvania și Crișana vor fi afectate de ploi pe spații restrânse. Aici, meteorologii prognozează averse mai accentuate, iar în unele locuri este posibil să apară și descărcări electrice.

Vremea în București

În ceea ce privește Bucureștiul, nu sunt așteptate precipitații, iar temperatura maximă va atinge 22 de grade Celsius. Astfel, locuitorii Capitalei se pot bucura de o zi mai caldă și fără ploi.

Astfel, prognoza meteo pentru ziua de 13 mai indică o creștere a temperaturilor în România, însă ploile vor fi prezente în mai multe zone ale țării. Este recomandat să se ia în considerare aceste condiții meteorologice și să se ia măsuri adecvate pentru a face față acestor schimbări de vreme.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: