Redactia.ro
Home » Știri » ANM: prognoza meteo 13 martie 2020. Cum va fi vremea de mâine

ANM: prognoza meteo 13 martie 2020. Cum va fi vremea de mâine

prognoza meteo 13 martie 2020

Prognoza meteo 13 martie 2020. Meteorologii prognozează pentru mâine o zi senină, lipsită de nori. Se așteaptă temperaturii medii în toată țara, cu maxime cuprinse între 13 și 20 grade. Iată, așadar, cum va arăta vremea mâine.

ANM indică prognoza pentru 13 martie 2020. Cum va fi vremea

Vremea de mâine, din București, va fi una calmă, cerul va fi senin de dimineață până la orele serii. Nu sunt prognozate ploi în această zi și se așteaptă ca temperatura să ajungă la un maxim de 20 de grade, în intervalul 14:00 – 17:00.

Și-n restul țării vor fi înregistrate temperaturi predominant plăcute. Astfel, în zona montană vor fi temperaturi cuprinse între 6 și 9 grade. În stațiuni precum Brașov, Predeal vor fi 8 grade, în timp ce în Bușteni, Azuga și Gura Humorului vor fi 9. Minima zilei va fi în Miercurea Ciuc, unde se vor înregistra doar 6 grade Celsius.

Și pe litoralul românesc se vor înregistra temperaturi crescute. În Constanța, cerul va fi fără nori pe tot parcursul acestei zile, șansele de ploaie fiind foarte scăzute. Spre seară, temperaturile vor fi la fel de crescute, maxima zilei ajungând la 14 grade Celsius.

Și în Tulcea va fi vremea caldă. Maxima zilei de mâine va fi de 19 grade Celsius, fiind o zi însorită. Cerul se va păstra senin pe tot parcursul zilei și nu vom avea parte deloc de ploaie.

Vremea din bătrâni pentru 13 martie 2020

Potrivit Celsium.ro, agricultorii obișnuiau să creadă că apariția norilor ploioși în această zi de 13 martie va aduce vânt rece dinspre nord, iar vremea se va răci. Dacă este o vreme blândă, ne putem aștepta la o perioadă mai călduroasă în săptămânile următoare, pe la jumătatea acestei luni. Astăzi creștinii sărbătoresc Aducerea moaștelor Sfântului Ierarh Nichifor, Patriarhul Constantinopolului.

Extremele din ultimii 130 de ani. Maxima zilei a fost înregistrată în anul 1947 și a fost de 30,8 grade Celsius. În timp ce minima zilei a fost în 1989, de – 22,1 de grade Celsius.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: